בשרי בשר מספר 6- חלק לטשולנט מחפשת מה לעשות עם מה שנשאר

• הוסף לסימניות
היי,

יש לי חתיכה ממש גדולה של פילה מדומה (מספר 6) שהפשרתי מהמקפיא.
אם אני אשים את הכל בטשולנט זה לא יגמר וחלק בסוף יזרק.
אשמח למשוה מעניין להכין מחתיכות ולא מגוש שלם.
אני אשים חצי בטשולנט ומהחצי השני אכין משהו מההצעות שלכם.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
לחתוך לפרוסות דקות, להשרות במירינדה, ואז לצרוב 10 דקות על מחבת.
זה כמובן טעים רק לגברים ולאוהבי בשר רר.

• הוסף לסימניות
הייתי מכינה גולש -
מטגנת קוביות קטנות של בשר עם הרבה קוביות בצל
מוסיפה מים לכיסוי
אחרי שעתיים מוסיפה קוביות תפוחי אדמה
ובישול עוד שעה.

כשאני כותבת אני רואה שזה יוצא דומה לטשולנט.. אבל לא, זה משהו אחר שמתאים לסעודת ליל שבת.

• הוסף לסימניות
הייתי מכינה גולש -
מטגנת קוביות קטנות של בשר עם הרבה קוביות בצל
מוסיפה מים לכיסוי
אחרי שעתיים מוסיפה קוביות תפוחי אדמה
ובישול עוד שעה.

כשאני כותבת אני רואה שזה יוצא דומה לטשולנט.. אבל לא, זה משהו אחר שמתאים לסעודת ליל שבת.
בדיוק באתי לכתוב - גולאש.

• הוסף לסימניות
מעדכנת מה עשיתי בסוף:
חתכתי את הבשר לקוביות בינוניות.
טיגנתי בצל, הוספתי קופסת שימורים של פטריות.
הכנסתי את הקוביות של הבשר לטיגון קל.
תיבלתי במלח, פלפל שחוק גרוס ופפריקה מתוקה.
הוספתי חתיכות של גזר וכמה שיני שום.
הוספתי חרדל, יין אדום מתוק ואז מים רותחים מלמעלה.
התבשל 4.5 שעות על אש נמוכה ואחרי שעתיים היה צורך להוסיף מעט מים.
הבחורים שלי חזרו מהישיבה והייתי צריכה לקחת להם את הסיר מהידיים כדי שישאר לשבץ, אחרת היו מחסלים את הכל במקום.
אבל "טועמיה" כן פרגנתי להם.
יצא רך רך ומלא טעם.
גיט שאבעס!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה