לדעתי מתאים יותר כתבשיל וכקוביות.הוא מתאים לתנור? מתאים גם לפרוסות או דווקא קוביות?
תודה!בשר ראש מלוח מאד - עדיף לא להוסיף מלח בבישול.
לגבי פרוסות או קוביות, לכאורה החלקים הרווחים מתאימים לקוביות,
אבל יש לפעמים חלקים יפים שאפשר להוציא פרוסות לא גדולות
יש בו חלקים עם הרבה שומן,
והוא מתאים מאד לתבשיל ארוך, יוצא רך ומושלם.
בהצלחה
קשה לי לתת מתכוניםתודה!
יש לך מתכון מוצלח?
באמת ראיתי שהמתכונים הבודדים שמצאתי היו פיקנטיים,קשה לי לתת מתכונים
כי אני לא יודעת להגדיר מינונים
אצלינו מכינים בשר ראש בכיוון פיקנטי
מטגנים עגבניה ללא קליפה, שום, פלפל חריף
מטגנים את קוביות הבשר
תיבול של מלח, פלפל שחור, מעט כרכום, מעט פפריקה וכמון
יש שמוסיפים לתבשיל גם גרגירי חומוס
מוסיפים ומים ובישול ארוך ואיטי אפילו 3 שעות,
מידי פעם לבדוק שלא יגמרו המים,
לקראת סיום הבישול, כשנועצים סכין והוא מחליק בקלות
לצמצם את הרוטב.
ניסינו פעם גם לכיוון מתקתק - היה גם מעניין
עם בצל מטוגן, יין לבן, מעט סילן, מלח ופלפל שחור
אפשר להוסיף ערמונים או פטריות לגיוון
מוסיפים מים ושוב, בישול ארוך ואיטי.
לדעתי, את צריכה תיבול באופן שאתם אוהבים,
טיגון קוביות הבשר, הוספת תיבול ובישול איטי - אמורים להצליח בכל מצב.
יש כאלו ששולקים קודם את הבשר, ואז קל יותר לחתוך אותו לקוביות
אבל בהחלט אפשר לבשל ישירות
בהצלחה רבה, שיצא טוב ומוצלח
בהצלחה!!באמת ראיתי שהמתכונים הבודדים שמצאתי היו פיקנטיים,
ואצלנו אוהבים מתוק יותר.
חשבתי שאולי זה לא מתאים לסוג נתח הזה בגלל המליחות שלו, אבל את כותבת שכן ניסית מתוק.. אז אני אנסה ונראה איך יצא
תודה!
יש לי מתכון מעולה מתקתק (ריבת חצילים), אם רלוונטי- אעלה בהמשך.באמת ראיתי שהמתכונים הבודדים שמצאתי היו פיקנטיים,
ואצלנו אוהבים מתוק יותר.
חשבתי שאולי זה לא מתאים לסוג נתח הזה בגלל המליחות שלו, אבל את כותבת שכן ניסית מתוק.. אז אני אנסה ונראה איך יצא
תודה!
אפשר קישור למתכונים של בשר מספר 5 ו-8?
תודה!!
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים