- הוסף לסימניות
בתוך העיר מותר לצאת באוטובוס רגיל שבתוך העיר
או שצריך גם כן אישור תודה רבה
או שצריך גם כן אישור תודה רבה
נגיד משכונה לשכונה גם צריך אישור?בעיקרון צריך אישור לכל יציאה מעל 1 קילומטר
אבל בתחבורה ציבורית לא בודקים...
צילום זה נקרא חיוני בתוך העיר רק שמרחק גדול??אישור לא צריך בכלל. צריך סיבה.
מותר לצאת מחוץ ל1000 מטר בשביל צורך חיוני.
מחוץ לעיר אסור גם לא לצורך חיוני, אלא לרשימה מצומצמת מאד.
בגלל זה שאלתי שנגיד ופקח.. עולה לאוטובוס זה נסיע של חצי שעה בתוך העיר.. והוא עולה...צילום זה חיוני? חיוני זה בעיקר קניית מוצרים חיוניים, או שירות חיוני. לא ידוע לי שצילום הוגדר כחיוני.
לא רואה סיבה שלא (סיבה שלא לתת דוח).בגלל זה שאלתי שנגיד ופקח.. עולה לאוטובוס זה נסיע של חצי שעה בתוך העיר.. והוא עולה...
ואני אומרת אני הולכת לצלם השאלה אם הוא יכול לתת לי דוח או לא
תודה
כן. אם אין סיבה נותנים דוח. מרבית הדוחות בימים אלו זה על יציאה ללא סיבה.בגלל זה שאלתי שנגיד ופקח.. עולה לאוטובוס זה נסיע של חצי שעה בתוך העיר.. והוא עולה...
ואני אומרת אני הולכת לצלם השאלה אם הוא יכול לתת לי דוח או לא
תודה
ואי ואי... אז צריך מזל לא להיתפסכן. אם אין סיבה נותנים דוח. מרבית הדוחות בימים אלו זה על יציאה ללא סיבה.
ואווו לא שווה את הסיכון כי הצילום 1000 וחצי ירד לקנס לא שווה אוקי תודה רבה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים