דרוש מידע בתוך כמה זמן מגיע משלוח מנקסט?

• הוסף לסימניות
על חלק דברים באתר כתוב 2-3 שבועות שזה נשמע מוזר, ועל חלק לא כתוב בכלל

• הוסף לסימניות
על חלק דברים באתר כתוב 2-3 שבועות שזה נשמע מוזר, ועל חלק לא כתוב בכלל

בדר"כ על מה שרשום 2-3 שבועות זה בגלל שזה לא זמין עכשיו במלאי ויקח זמן עד שיכנס למלאי.
מה שלא רשום כלום זה מה שהם רושמים 5-8 ימי עסקים או משהו כזה
בפועל הזמנתי לא מזמן קיבלתי תוך שבוע וחצי.

• הוסף לסימניות
אני בדיוק הזמנתי מוצר שהיה כתוב שיגיע תוך יומיים

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי ואחרי יום שלחו לי הודעה שהחבילה מתעכבת
הזמנתי לפני שבוע ולכאורה המשלוח עדיין לא יצא

• הוסף לסימניות
הזמנתי ביום ראשון ועוד לא ריבלתי מספר מעקב בדואר. התקשרתי אליהם היום והם אמרו שזה עוד לא יצא מהמחסן, ושזה עדיין באמצע התהליך...
אמרו שזה אמור להגיע עד 8 ימי עסקים...

הייתי רגילה לקבל את מספר המעקב יום למחרת ההזמנה, והמשלוח היה מגיע ממש תוך 4-5 ימים...

• הוסף לסימניות
ועכשיו יש להם בעיה באתר ואי אפשר להזמין כלום, מישהו יודע למה?

• הוסף לסימניות
אני שמעתי כבר מכמה שהחבילות שלהם לאחרונה מתעכבות מאוד...
גם לי יש חבילה שעוד לא יצאה משם..

• הוסף לסימניות
הגיוני, אנגליה נכנסה לסגר.

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אנגליה נכנסת לסגר רציני ממחר.
מה יהיה עם כל ההזמנות?
יצא למשהו לדבר עם אחד הנציגים שם אם יש בכלל מה להזמין עכשיו דברים?

• הוסף לסימניות
הרגע קבלתי הודעה מדואר על משלוח שאמור להגיע מנקסט, ושאני אבחר את המרכז מסירה הרצוי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה