כללי בתוכנת אקסל

• הוסף לסימניות
יש לי טבלה עם נתונים
האם אני יכולה לתת פקודה לשים סוגריים על טור אחד מהנתונים
ז"א אסביר יותר טוב
נגיד יש לי שם, כתובת, טלפון,
ואני רוצה על כל הטור של הכתובת שיהיה סוגרים בשני הצדדים אפשרי?

וכן עוד שאלה אני רוצה להכניס באחד הטורים מילה לפני מה שכתוב שם
לדוג'- כתוב לי שם האמא של האשה למשל אז אני רוצה להכניס לפני השם של האמא שזה עמודה נפרדת את המילה בת... האם יש פקודה אוטומטית לזה?
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
  1. בטור נפרד יש לכתוב פקודה
    קוד:
    ="("&A1&")"
  2. בטור נפרד יש לכתוב פקודה
    קוד:
    ="בת "&D1

אח"כ ניתן כמובן להמיר את הנוסחאות לערכים

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלה מה נקרא בתור נפרד?
תסביר לי טיפה יותר אני בורה באקסל
ותודה רבה מאד

ואם כבר עוד שאלה אחת קטנה האם ניתן לאחד שני עמודות לעמודה אחת?

• הוסף לסימניות
תודה על ההשקעה אבל צריכה עוד הסבר
האם את כל הנוסחאות האלא עשית אחרי שהקלדת את הנתונים בטורים מימין
ז"א האם אני יכולה לתת פקודה לצרף שני טורים יחד אחרי שהוקלדו מאות נתונים
האם אני יכולה להכניס טור שלם בסוגריים אחרי שהוכנסו כבר כל הנתונים

יש לי כעת 700 שורות בערך של נתונים ב-8 טורים ואני רוצה בזה לערוך שינויים
האם זה אפשרי?

• הוסף לסימניות
את הנוסחאות ניתן לעשות גם אחרי שהטורים המקוריים מלאים. עושים את הנוסחה בשורה הראשונה וגוררים עד למטה.
חשוב! הטור החדש מקושר לישן, דהיינו כל שינוי או מחיקה בישן ישנה גם את החדש. כדי למנוע זאת יש להעתיק את הטור החדש, ולהדביק ב'הדבקה מיוחדת' - 'ערכים'.

• הוסף לסימניות
תודה רבה מאד עזרת לי מאד ממש חיסכון עבודה מדהים עם הסוגריים הסתדרתי מצוין אבל עם השני רציתי לשנות את זה במקום המילה בת למילה ב"ר יש לך אפשרות אולי לעזור לי עוד בזה ויותר אני לא ישגע אותך בלי נדר?

• הוסף לסימניות
מדהים אין מילים עזרת לי מאד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה