דרוש מידע בתור אשה מה רצית לקבל מבעלך לחג???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
עוד מעט מגיע כבר חג הסוכות ויש חיוב לקנות לאשה משהו שישמח אותה
שאלתי את אשתי אם היא רוצה לקנות תכשיט חדש אז היא ענתה לי שיש לה כבר הרבה תכשיטים והיא לא צריכה חדש
אז שאלתי אם היא רוצה בגד חדש לחג וגם שם קבלתי אותו תשובה שיש לי הרבה בגדים ואני לא צריכה עוד וגם בנעליים וכו'
אז אני מחפש רעיון על משהו שבאמת ישמח אותה ושלא תצטרך ללכת בימים האלו לחניות העמוסות שלא מוצאים שם שום דבר אלא רק אנשים ובלגן אחד גדול...........
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
שכחתי לכתוב אך ספרים לא כ"כ מעניינים אותה

• הוסף לסימניות
אני מחפש משהו שאני יכול לקנות לה בלא שתצטרך ללכת לחנויות ולבחור משהו כי כעת היא לא יכולה ללכת לחנות
משהו שאני יכול לקנות לה וכמובן לא בחנות של נשים
ובושם אני לא יודע מה היא אוהבת

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
תו הזהב זה כרטיס מוטען בכסף שאפשר לקנות איתו בכל חנות בקניון
יש גם גירסא חרדית אם כל החנויות בבני ברק או במ"ע
וזה הרבה יותר מכסף כי בכסף האישה תתחיל להתחשבן שזה אפשר לחסוך וזה אפשר וכו
ובסוף לא תקנה כלום מש"כ בכרטיס היא מרגישה חופשי לבזבז

• הוסף לסימניות
תשאל אותה איזה מכשיר חשמל מעניין אותה
יש היום הרבה מכשירים שעושים פלאות במטבח/נקיון וכו'
כל אשה תשמח לקבל אחד מהם, ויש בהם גם לא יקרים מדי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה