דרוש מידע בתור אשה מה רצית לקבל מבעלך לחג???

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
העיקר והכי חשוב זה המכתב מלב אוהב!!!
כל השאר בונוס...
אבל מצעים זה יכול להיות אחלה רעיון, או אפילו איזה כירבולית מפנקת *2 שיהיה לכם סט לחדר, או משהו כזה.
ואם אין לכם עדיין, אז גם תמונה על קנבס לחדר
או כל דבר שיכול להיות יפה ונעים - מנורת לילה וכד'

• הוסף לסימניות
ניכר מפותח האשכול הרצון הטוב לשמח את האישה לכבוד החג ,
היו פה המון רעיונות מגוונים למתנה ,
אני בטוחה שהדבר שהכי יחמם לה את הלב זה מתנה שתגיע מתוך מחשבה על צרכיה האישיים באופן יומיומי:דברים שהיא מדברת עליהם,דברים שחסר לה וכו'. ואולי היא לא אישה בנאלית שתמיד חסר לה בגדים ומקום בארון וכו' אז דרושה כאן קצת יותר מקוריות אבל עיקר המצווה הוא ושימח את אישתו;גם אם היא תשמח בכפכפים בעשר שח ..
בהצלחה וחג שמח!

• הוסף לסימניות
רק שאלה של בור מצעים שמוכרים ברחוב בשווי של שבעים שח למיטה זה שווה משהו כי ראיתי בחנויות שמוכרים ב600 שח וברחובות במאה ארבעים לזוג מצעים

• הוסף לסימניות
עוד מעט מגיע כבר חג הסוכות ויש חיוב לקנות לאשה משהו שישמח אותה
שאלתי את אשתי אם היא רוצה לקנות תכשיט חדש אז היא ענתה לי שיש לה כבר הרבה תכשיטים והיא לא צריכה חדש
אז שאלתי אם היא רוצה בגד חדש לחג וגם שם קבלתי אותו תשובה שיש לי הרבה בגדים ואני לא צריכה עוד וגם בנעליים וכו'
אז אני מחפש רעיון על משהו שבאמת ישמח אותה ושלא תצטרך ללכת בימים האלו לחניות העמוסות שלא מוצאים שם שום דבר אלא רק אנשים ובלגן אחד גדול...........
תודה רבה!
אני רציתי סט מחזורים חדש ויפה - וקיבלתי... (:

• הוסף לסימניות
בלת"ק חלקי, זה תלוי בתחביבים שלה
באופן אישי הייתי מעדיפה פריט לעיצוב הבית מאשר תכשיט, בלשון המעטה....

• הוסף לסימניות
לא לנסות לנחש... אלא לתת לה לראות קטלוג של...
תכשיטים / שעונים יפים ומיוחדים / אקססוריז לבית/לאשה / פטנטים למטבח...
לראות ממה היא מתלהבת ואת זה לקנות.

• הוסף לסימניות
-מנוי למגזין של נשים
-תכשיטים יש את לנציצקי שמגיע עד הבית
-מינטורות מכסף שקשור לסוכות אם היא אוהבת
-שרביט הדלקה
-פריט שחסר לשולחן שבת

• הוסף לסימניות
זו נקודה שממש מטרידה אותי
הרי מתנה היא משהו שאמור לשמח אותי נכון ?!
מה לעשות שלא משמח אותי להוסיף לעול, ללחץ לעומס ולעו"ש הדחוק של ערב חג גם קניית מתנה ?
כל שנה בעלי דוחף אותי לקנות וזה רק מתסכל אותי, לא אוהבת להסתובב בחנויות בזמן הזה בכלל!
מעדיפה לקנות בזמן שנוח לי
בחג האחרון הצעתי לבעלי שאולי נוותר על הרעיון של בגד/ תכשיט יש מתנות שיותר מפנקות אותי ובאמת קניתי פלטת איפור שרציתי מלא זמן ..
מעבר לזה אין לי משהו שדווקא עכשיו דחוף לי בתקציב הגיוני.
החג לא בא בהפתעה
אני קונה תמיד חודש חודשיים מראש ושומרת לחג
בעלי פחות בענין לקנות בעצמו ורוצה שאני אקנה
אבל זה מאפשר לי להתפנק בכיף

• הוסף לסימניות
נעלי בית נוחות
אוזניות
עציץ יפה לסלון
מכשיר נינג'ה

• הוסף לסימניות
חבר"ה , יש ענין הלכתי לקנות לאישה מתנה לחג ,
ואני לא בטוחה שכסף בשביל לקנות אחרי החג... מועיל לצאת ידי חובה.
שימו לב, כל מי שלא יודע- זו חובה ממש!
יש מצווה לשמח את האישה לא לקנות מתנה
אני אישית לא קונה מתנות לחג
אלא לפני כל חג מחליטים על איזה פינוק לבית

• הוסף לסימניות
יש מצווה לשמח את האישה לא לקנות מתנה
אני אישית לא קונה מתנות לחג
אלא לפני כל חג מחליטים על איזה פינוק לבית
וכפי שנפסק בשלחן ערוך (סימן תקכט סעיף ב) חייב אדם להיות שמח וטוב לב במועד, הוא ואשתו ובניו וכל הנלווים אליו. כיצד משמחן, הקטנים, נותן להם קליות ואגוזים, והנשים, קונה להם בגדים ותכשיטין כפי ממונו.

• הוסף לסימניות
תיק מותג הולך?
נשמח לתת שירות....

אפשר לפנות למייל בחתימה ואשלח תמונות.
תיקים, ארנקים, ועוד מתנות מענינות ממותגות כמו קופסאות למשקפיים, נרתיק למצלמה, כיסוי לדרכון, מגבות ועוד.

• הוסף לסימניות
אם מדובר על החיוב ההלכתי
יש דעות שחובה בגד או תכשיט!!
מכשיר חשמלי ב 3000 שח לא נחשב.

• הוסף לסימניות
שעון מותג- ניתן להציץ בקטלוג שבחתימה;)
תיק יפה- זה תמיד כיף שיש עוד אחד בעוד גודל
תיק איפור שמתאים לנסיעות
פרחים יפים לבית לחג תמיד משמח לדעתי.

• הוסף לסימניות
בלת"ק
הייתי שמחה לקבל שובר בחנות של, מצעים, מפות, חבקים, פרטי נוי לבית, לשולחן שבת וכו..
כך היא תבחר בעצמה פריט לטעמה האישי.
בחנות כזו, אין אשה שלא תמצא משהו כלבבה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה