- הוסף לסימניות
במחיר של 130 שקל לחודש.עד כיתה ג יש צהרון כבר שנים
מי שרוצה
יש לי תאומות בכיתה א' ובגלל המחיר לא שלחתי אותן לצהרון.
אם רוצים לעזור להורים עובדים, אולי שיוזילו את המחיר שם, לא איפה שלא צריך
במחיר של 130 שקל לחודש.עד כיתה ג יש צהרון כבר שנים
מי שרוצה
עם הרבה מאוד צער וויתור, ורק כי אין ברירה אחרת להתפרנס כאן בארץ.כל פעם שאני שומעת את זה,
אני לא מצליחה להבין דבר אחד:
למה המעונות מלאים עד הדקה האחרונה כמעט. ילדים קטנים הרבה יותר קריטי להם שעות משפחה ואבא ואמא!!!!
לבנים יש ריכוז למה שלא יהיה גם לבנותבימים שבהם אני מלמדת בשעות המאוחחרות 14:30,15:20 הבנות לא מרוכזות בכלל! לפעמים אני מרגישה שזה בזבוז זמן ואני מדברת על בנות בכיתה ט'!
סליחה שלא הבנתי, מה ההתקטננות הזאת?לבנים יש ריכוז למה שלא יהיה גם לבנות
הגיע הזמן לתקן את האפליה הזו
את ההיית פעם בצהרון בגיל 3-4?כי גם ילדים בני 3-4- מסתדרים עם יום לימודים ארוווווווווווווווווווך (במושגי ילד בן 3) ולא קורה להם כלום.
כן ועדיין....את ההיית פעם בצהרון בגיל 3-4?
אני הייתי הפסקתי
כי לא הייתי מסוגלת נפשית לראות את הילדים
עיפיים עצבנים וכו...
בצהרון בגן יושבים ולומדים חומר? יש ריכוז ?כן ועדיין....
לדעתי חלק נכבד מצהרון עצבני או רגוע- תלוי נכבדות בגננות!
ויעידו ע"כ הילדים וההורים שבצהרון אצלי!!!!
(טפיחה עצמית על השכם)
הילדים רגועים ולא רוצים לצאת, האמא באה, מתחננת לילד לעזוב כי יש לה עוד ילדים להוציא וגם ככה היא סחוטה ועייפה- והילד מתעקש להשאר- שמא יפסיד משהו- וזה קרה אם לא מעט ילדים במהלך השנים...
גילוי נאות: כמובן שליצור כזו משמעת וכיף בצהרון זה אתגר ענק בשבילי...
אגב, גם יוח"א- אם יהיה מעניין ואטרקטיבי באמת- אין שום סיבה שלא יהנו ממנו!
130 שקל זה זיל הזול.במחיר של 130 שקל לחודש.
יש לי תאומות בכיתה א' ובגלל המחיר לא שלחתי אותן לצהרון.
אם רוצים לעזור להורים עובדים, אולי שיוזילו את המחיר שם, לא איפה שלא צריך
נראה לך... הם רוצים את הבשרי מהביתארוחת הצהריים שאת נותנת להם בבית עולה לך לחודש מן הסתם יותר
יש תקציב של אופק חדשהכל טוב ויפה אבל מאיפה הכסף?
בשביתה האחרונה כמובן שוב הוציאו את המורים החרדים מההסכם ורק לאופק חדש הורידו את הקיצוץ פתאום יש שפע של כסף להביא לחרדים זה לא נשמע טוב
בצהרונים של משרד החינוך ב130 לאשכולות 1-3?נראה לך... הם רוצים את הבשרי מהבית
תשחררן ביחדומי שלא יכול להגיע בשתיים???
תודה על המחמאה...כן ועדיין....
לדעתי חלק נכבד מצהרון עצבני או רגוע- תלוי נכבדות בגננות!
ויעידו ע"כ הילדים וההורים שבצהרון אצלי!!!!
(טפיחה עצמית על השכם)
הילדים רגועים ולא רוצים לצאת, האמא באה, מתחננת לילד לעזוב כי יש לה עוד ילדים להוציא וגם ככה היא סחוטה ועייפה- והילד מתעקש להשאר- שמא יפסיד משהו- וזה קרה אם לא מעט ילדים במהלך השנים...
גילוי נאות: כמובן שליצור כזו משמעת וכיף בצהרון זה אתגר ענק בשבילי...
אגב, גם יוח"א- אם יהיה מעניין ואטרקטיבי באמת- אין שום סיבה שלא יהנו ממנו!
למה כל נשות ישראל יכולות לעבוד עד 4 בתנאים פחות טובים (שכר חופשות וכו') ורק המורות 'נשחקות עד דק'...רעיון גרוע, גם ככה המורות שחוקות עד דק לא רואה אותן שורדות עד השעה הזאת.
גם לתלמידות לא רואה איך יעשה טוב להיות כל כך הרבה שעות בבית ספר.
כש"נשות ישראל שיכולות לעבוד עד 4:00 בתנאים פחות טובים" יחליפו את עבודתן בעבודת ה"מורות שנשחקות עד דק"- הן יבינו וירגישו את השחיקה...למה כל נשות ישראל יכולות לעבוד עד 4 בתנאים פחות טובים (שכר חופשות וכו') ורק המורות 'נשחקות עד דק'...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //