דרוש מידע בתי הספר יסימו ב3.45

מצב
הנושא נעול.
זאת שערורייה מאוד גדולה
ביררנו את זה לעומק
מסתבר שהנהלת החינוך העצמאי לקחה המון כסף ממשרד החינוך עבור תכנית יוח"א והשתמשה לדברים אחרים.
היו הורים אצלנו בקריה שגילו את זה ומצא חן בעיניהם יום לימודים ארוך, אז הלכו למבקר המדינה
מבקר המדינה פנה להנהלת החינוך העצמאי וצבע שאו שיחזירו את הכספים שלקחו במהלך השנים או שיתחילו להפעיל את התכנית.
אז בלית ברירה התחילו להפעיל .
זה מתחיל אצלנו כי אצלנו היו ההורים שהתלוננו.
ואם אתם לא רוצים את זה אצלכם, תתחילו כבר עכשיו לנסות לראות מה אפשר לעשות בנושא.
תפנו למקרה המדינה, תפנו לחינוך העצמאי, תהפכו את העולם.
אצלנו לא אמרו מראש כלום כי ידעו שכנראה תהיה התנגדות,אז עשו מחטף.
מנסים עכשיו לעשות צעדים כדי לבטל את רוע הגזרה, אבל זה הרבה יותר מורכב מאשר למנוע מראש
מיזה ההורים החכמולוגים האלה?

זה ממש לא משהו חדש יוחא קיים שנים בפריפריה,
עד היום הנהלת החינוך העצמאי גנב את זה והגיע הזמן לתת לתלמידים מה שמגיע להם,
זה שנים בשכונות ירושלמיות עם מצב סוציואקונומי נמוך כמו נווה יעקב וגילה ובערי פריפריה...
אין פה שום חידוש

כמורה בבית ספר פריפרי שמסיים בכל יום בשלוש
מציעה מאד לכל ההורים אוהדי תוכנית הלמידה עד רבע ל4
לקפוץ יום אחד לביקור בבית ספרנו החל מהשעה 1:45
ולפגוש בכל אותן אומללות שההורים שלהן מעדיפה סידור לילדים עד ועד בכלל כדי שיהיה להן המון כוח לתקתק השכבה וארוחת ערב ולשלוח אותם למיטות שיהיה להן כוח לעוד יום לימודים ארוך ומתיש. לפגוש בכל בעיות המשמעת ואי יכולת הלמידה ובבקשה אל תשכחנה כיצד היה לכן להיות תלמידה
שעורי בית יהיו גם יהיו, יום לימודים ארוך הוא תוספת מקצועות שנלמדים כסדרם ולא שעורי חויה או הרפיה ומבחנים באנגלית? בחשבון? בתורה? כנראה תשבו ללמוד איתן אחרי שעת ההשכבה המקובלת עד כה בביתכן
ובכלל תתעוררו
מערכת החינוך כבר מספר שנים בפשיטת רגל
מי הולכת היום להוראה, מי תכנס ללמד את הבת שלכן אחרי שהגזירה הזו תכנס לתוקף
ובואו תעמידו מראה מול עצמכן מי מכן מסוגלת לשבת עם הבת שלה ולהקנות לה חומר במשך 8 שעות???
אז נכון אתן עובדות עד מאוחר, אבל אל תשכחנה לרגע שזו לא המציאות המועדפת, אתן עושות זו בלית ברירה
אל תשליכו את האין ברירה הזה על הילדים שלכן ושל חברותיכן שלא מעונינות בכך
בדיוק בשביל זה יש מסגרות של חוגים וצהרונים לכל מי שבל אופן רואה בזה יתרון ומעלה
ועוד הערה קטנה: מטרת משרד החינוך היא לא להביא לרווחתכן, שתוכלו לעבוד בשקט ולפרנס בית של תורה
הקיצוצים שנגזרו על חינוך העצמאי נועדו במטרה אחת פשוטה, לפשוט לנו את הרגל ולא להעמיד אותנו על הרגלים...

לא הבנתי על מה ההיסטריה
אם לי לא מתאים ואני רוצה שהילדים שלי יהיו בבית אני פשוט ישאיר אותם גשר מהפסקת הצהריים עד ליום למחרת
זה בערך כמו שהיא לא תבוא לצהרון
לא לוקחת את זה קשה בכלל

אבל כשאמא בחופשת לידה וכל יום הילד שלה מגיע בדקה לשמונה לגן והולך בארבע אפס אפס או אחרי, ואין פספוסים בכלל- זה אומר דרשני...

הדרשני שזה אומר, הוא שיש להם תינוק צרחן לעילא ולעילא, אמא לא ישנה כל הלילה, והיא משתוקקת לשלוח את הילדים מתוך תפילה שלתינוק יתחשק לנום בשעות הבוקר.

אבל בסוף בבוקר הוא גם על הידיים ורק בשתיים וחצי נרדם, אז היא מייד אחריו והתעוררה למרבה המזל וההיסטריה ברבע לארבע.

(נאום האמא שנתנה לילדה בריאה שמינית מזרק נורופן בבוקר כי בלי זה היא לא הסכימה ללכת לגן (לא בריא אני יודעת), ובדף קשר כתבו חגיגית שמבקשים לא לשלוח בנות על נורופן ושנדע שהן מספרות לגננות)

הדרשני שזה אומר, הוא שיש להם תינוק צרחן לעילא ולעילא, אמא לא ישנה כל הלילה, והיא משתוקקת לשלוח את הילדים מתוך תפילה שלתינוק יתחשק לנום בשעות הבוקר.

אבל בסוף בבוקר הוא גם על הידיים ורק בשתיים וחצי נרדם, אז היא מייד אחריו והתעוררה למרבה המזל וההיסטריה ברבע לארבע.

(נאום האמא שנתנה לילדה בריאה שמינית מזרק נורופן בבוקר כי בלי זה היא לא הסכימה ללכת לגן (לא בריא אני יודעת), ובדף קשר כתבו חגיגית שמבקשים לא לשלוח בנות על נורופן ושנדע שהן מספרות לגננות)
לצערי, זה לא הסיפור.
בהכרות מקרוב...

את מדברת על מקרה פרטי או על נוהל שהשתרש בקרב הציבור?

כי לא צריך לשפוט את צוות החינוך, אבל גם לא את ההורים.
מקרה פרטי (יחיד וחריג)
אבל יש כ"כ הרבה הורים שמביאים את הילד ברגע שהם יכולים ומוציאים ברגע האחרון ורציתי להראות שיש כ"כ הרבה הורים שלא כ"כ יזיז להם אם הבנות יסיימו יותר מאוחר,
אגב, בואו נדבר בעוד כמה חודשים, לאחר שתהיה הסתגלות למצב החדש,
זו לא חכמה לדבר לפני ההתנסות.

וכמו שכתבה כאן אחת הניקיות- נראה שרוב האמהות חסות על הקושי שיהיה להם בהוצאת ילדי הגנים וכו' ולא על עצם השיעור הנוסף שיתווסף בכל יום על כל השלכותיו.

לא הבנתי על מה ההיסטריה
אם לי לא מתאים ואני רוצה שהילדים שלי יהיו בבית אני פשוט ישאיר אותם גשר מהפסקת הצהריים עד ליום למחרת
זה בערך כמו שהיא לא תבוא לצהרון
לא לוקחת את זה קשה בכלל
זה לא פתרון , ילמדו חומר איך הבת שלך תעמוד בחסרים?

זאת שערורייה מאוד גדולה
ביררנו את זה לעומק
מסתבר שהנהלת החינוך העצמאי לקחה המון כסף ממשרד החינוך עבור תכנית יוח"א והשתמשה לדברים אחרים.
היו הורים אצלנו בקריה שגילו את זה ומצא חן בעיניהם יום לימודים ארוך, אז הלכו למבקר המדינה
מבקר המדינה פנה להנהלת החינוך העצמאי וצבע שאו שיחזירו את הכספים שלקחו במהלך השנים או שיתחילו להפעיל את התכנית.
אז בלית ברירה התחילו להפעיל .
זה מתחיל אצלנו כי אצלנו היו ההורים שהתלוננו.
ואם אתם לא רוצים את זה אצלכם, תתחילו כבר עכשיו לנסות לראות מה אפשר לעשות בנושא.
תפנו למקרה המדינה, תפנו לחינוך העצמאי, תהפכו את העולם.
אצלנו לא אמרו מראש כלום כי ידעו שכנראה תהיה התנגדות,אז עשו מחטף.
מנסים עכשיו לעשות צעדים כדי לבטל את רוע הגזרה, אבל זה הרבה יותר מורכב מאשר למנוע מראש
אצלנו יש יוח"א באופ הזה: : שמי שמלמדת בשעות יוחא כיתות א-ו מקבלת גמול יוח"א. ומי שמלמדת ז-ח לא מקבלת! אלה אם כן , היא נלחמת .............. עצוב! מה קורה אצלכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.
למעלה