הכוונה לנוסח אשכנז?בית כנסת אשכנזי
הכוונה שזה לא ספרדי, ע"מ או תימני.הכוונה לנוסח אשכנז?
ליטאי יש רק במרחק גדול יותר.הכוונה שזה לא ספרדי, ע"מ או תימני.
ליטאי, חסידי וכל יוצאי אשכנז- בא בחשבון
אתם יודעים באיזה רחוב זה?בקרית חבד הסמוכה יש מניינים בנוסח חב"ד
רח' זלמן שז"ר 220אתם יודעים באיזה רחוב זה?
בנוסף -מחפשת בית כנסת אשכנזי לתפילות ר"ה בצפת.
-מרחק הליכה עד 30 דקות מרמת רזים
-עזרת נשים במקום
-לא תפילה מידי ארוכה
יש משהו שעונה על הרצונות שלי?
אתם משם?בנוסף -
יש בית כנסת חב"ד קטן ברמת רזים\נווה אורנים, וכן בית כנסת דיי מבוסס ברמת מנחם בגין (שזו שכונה קרובה מאוד לרמת רזים)
אורך התפילות בחב"ד הוא דיי זהה... שחרית בד"כ מתחיל בשעה 10
מסתבר שלא פעיל.יש את הבית כנסת של הר' ליברמן(גור) בגדוד השלישי אבל אני לא יודעת אם פעיל בחג
כןאת מצפת?
מהאזור שם- כנען והסביבה?
שלחי לי הודעה פרטיתמהאזור שם- כנען והסביבה?
יכולה לשלוח לי באישי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, שוב שכחתי למה נכנסתי, דיונון ועוד 44 משתמשים47 //