דרוש מידע בתי כנסת מעניינים בירושלים

• הוסף לסימניות
היי
חופש שמח ובריא!!!
אני מחפשת בתי כנסת מעניינים (כרגע) בירושלים.
או בית כנסת מעניין, או אם יש דמות מעניינת שמתפללת שם.
*עם עזרת נשים פתוחה.

אשמח לרעיונות.
וכמובן גם אם יש לכם שעות של התפילות, יעזור לי.
תודה רבה!!

• הוסף לסימניות
הרמב"ן
(מתחת לחורבה)
למיטב ידיעתי עזר"נ פתוחה כל התפילות

• הוסף לסימניות
באהל יצחק כן מ 5:00 עד 24:00
בזהרי חמה לא נראה לי
בעץ חיים אני לא יודע מה רשמית אבל אפשר פשוט להכנס (אני חושב שזה לא נעול אבל אני לא מתחייב)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אהל יצחק ככל הידוע לי אין מניינים לתפילות (אפשר לארגן לבד) יוצאים מהכותל ביציאה לכיוון שער שכם (במנהרה ליד השרותים מיד אחרי הבידוק הביטחוני ימינה למדרגות ואז שמאלה ושמאלה יש בודקה של מאבטח ומגנומטור שם הכניסה
עץ חיים סוף רחוב יפו ליד התחנה המרכזית (מאחורי העליה לגשר המיתרים) שחרית אני לא זוכר באיזו שעה מנחה 20 דקות לפני השקעיה מעריב 20 דקות אחרי השקיעה
נ"ב מי שמגיע שם לחזק את המניינים עושה חסד גדולעם כמה יהודים

• הוסף לסימניות
עץ חיים סוף רחוב יפו ליד התחנה המרכזית (מאחורי העליה לגשר המיתרים) שחרית אני לא זוכר באיזו שעה מנחה 20 דקות לפני השקעיה מעריב 20 דקות אחרי השקיעה
זה עדיין פעיל??
סבא שלי היה גר בשכונה שם וכבר לפני 12 שנה בקושי היה מניין

• הוסף לסימניות
יש כל יום איזה יהודי מבוגר שאוסף שם מניין ביחד עם חתנים שלו ובכל הפעמים שהייתי שם היה מניין בסוף (עם דגש על הסוף אבל לפני השקיעה)

• הוסף לסימניות
אנצל א הפרום לדבר הבא

לאחר כמה פעמים שהייתי צריך מידע על בתי כנסיות ובתי מדרשות החלטתי פשוט לאסוף את המידע
צירפתח קובץ עם מגוון שאלות על המקום כדי שיהיה תועלת לכולם איש איש כצרכיו
ואחרי שכולם יענו על הטופס אני יפרס אותו
כדאי לענות כמיטב יכולתכם לתועלת כולם
נ ב אם יש לכם מידע נוסף עליו תרצו לשאול אשמח לשמוע

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה