בתי מתחילה ללמוד צילום ומולטימדיה אשמח לעזרה

• הוסף לסימניות
תודה לכל הקוראים ולכל מי שיענה:
בתי שתחי' מתחילה בשעטו"מ ללמוד מולטימדיה (צילום סטילס והסרטה)
כיון שאין לי יד ורגל בעולם הצילום, אשמח לייעוצכם.
המורה מתעקשת על מצלמת D80 קנון, שאין באפשרותי הכספית לרכוש לה כרגע, בודאי לא כשאין לי אפילו ביטחון שהיה תעסוק במקצוע בעתיד. גם כך עלויות הלימוד גבוהות מאוד עבורי (15 אלף)). האם יש מצלמה שתוכל לעמוד בדרישות המקובלות בעולם לימוד הצילום? מדובר באחד מבתי הלימוד המובילים בארץ (במגזר החרדי כמובן).
ובנוסף אשמח לייעוץ במה עוד עליה להצטייד.

ושוב תודה

• הוסף לסימניות
https://www.mdk.co.il/מצלמות-דיגיטליות/לפי-מותג/canon/show/all.html

יש מצלמות בסיסיות שעולות בסביבות האלף חמש מאות, שבאות עם עדשה בסיסית
ללימודים בדרך כלל לא צריך יותר.

(אם זה מקום מוכר ויש לה תעודת סטודנט היא יכולה לחנוך בפרח ארצי המלגה שלהם בסביבות שש וחצי אלף, כך אני מימנתי לעצמי מצלמה בזמן לימודים)

• הוסף לסימניות
המלגה זה לא ללימודי תואר?

נכתב ע"י EPaP;2273856:
https://www.mdk.co.il/מצלמות-דיגיטליות/לפי-מותג/canon/show/all.html

יש מצלמות בסיסיות שעולות בסביבות האלף חמש מאות, שבאות עם עדשה בסיסית
ללימודים בדרך כלל לא צריך יותר.

(אם זה מקום מוכר ויש לה תעודת סטודנט היא יכולה לחנוך בפרח ארצי המלגה שלהם בסביבות שש וחצי אלף, כך אני מימנתי לעצמי מצלמה בזמן לימודים)

לפי מה שאני יודעת זה רק ללימודי תואר ראשון. אם אני טועה אשמח לקבל מידע.

• הוסף לסימניות
D700 קנון
עדשת בסיס 18-135
יוצא הרבה יותר זול
הסרטה מקסימה
סאונד דפוק.

• הוסף לסימניות
לדעתי מורה שמתעקשת על דגם מסוים, טועה ומטעה.
כי תמיד יהיו דגמים חדשים טובים יותר, שיתנו פתרונות לבעיות שקיימות במצלמות ישנות יותר כולל הD80.
דווקא ההתמודדות עם בעיות, או עם מגבלות, ילמדו לא מעט.
ואין צלם שלא מתמודד עם מגבלות של ציוד, של תאורה מקומית, של רעש בלתי צפוי וכו'.
בכל מקרה כמו שאמרו קודמי, יש פתרונות זולים וטובים.

• הוסף לסימניות
תנסו לקנות ביד2

• הוסף לסימניות
למירי - לא מצאתי יד שניה למצלמה זו. לפחות לא במחיר שפוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה