דרוש מידע בתי קפה - פינות שקטות

• הוסף לסימניות
היי
זקוקה להמלצות על בתי קפה צדדיים ושקטים, שיתאימו לפגישות עסקים, אפשר גם בבתי מלון.
בירושלים, ביתר, ב"ב, ב"ש.
עם אוכל טוב.
כשרות טובה. (גם רבנות מהדרין)
כל ההמלצות שיש באשכולות על מסעדות הן מסעדות הומות ועמוסות!!
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
בניין משרדים וכד' גם או שדווקא מסעדות?

• הוסף לסימניות
קפה אנגל בגבעת שמואל באזור החדש שבנו מתחת למגורי סטודנטים של בר אילן
מאד נעים ושקט וגם טעים
זה מרכז די חדשאז עוד לא גילו ככ..
ויש גם סיציליאנו בבסר. מאד נחמד

• הוסף לסימניות
בב"ש בביג יש פיצה משולשים מקום ממש שקט בכל אופן כשאני היתי וזכור לי השגחה מציונת לא זוכר בדיוק

• הוסף לסימניות
רימון בביג בית שמש
מקום נעים ומתאים לפגישות
ריק ושקט בעיקר בשעות הצהריים

• הוסף לסימניות
בב"ש בביג יש פיצה משולשים מקום ממש שקט בכל אופן כשאני היתי וזכור לי השגחה מציונת לא זוכר בדיוק
משולשים ממש לא שקט מקום עם הרבה ילדים
זו לא מסעדה יותר חלבי משפחתי(לדוג' אין שירותי מלצרות)
ובחופש בכלל עמוס שם

• הוסף לסימניות
יש את מסובין בבית שמש.
מתאים לטעמי.
קפה תמרה גם יכול הלתאים אבל תלוי בתקופות ובשעות
עכשיו עולה לי שיש את לוצ'יני בישפרו סנטר(מודיעין)-נראה לי הכי מתאים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה