כללי בתכנה סקריבוס

• הוסף לסימניות
מדוע כשאני פותחת את התוכנה המותקנת-
הוא מודיע לי שהוא לא יוכל לפתוח EPS וSCRIPT?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;826332:
יתכן שאין לך על המערכת את התוסף GHOSTSCRIPT,
התקנה כאן:
http://sourceforge.net/projects/ghostscript/
ללחוץ על הירוק (DOWNLOAD).
תודה על הלינק.
התקנתי והוא באמת מקבל EPS.
אבל מדוע כל פעם כמעט שאני מייבאת EPS הוא מנסה להעלות, ואחרי קצת זמן הוא נתקע ותוקע את התכנה?

• הוסף לסימניות
מה העניין לחפש כל הזמן חלופה לתוכנות של אדובי?

• הוסף לסימניות
ובכלל, חלק EPSים הוא מביא בצורה לא נכונה- הוא לא מביא את הקובץ בשלמותו,
ואז ניתן לעשות ungroup, אלא משטחי צבע.
אם מישהו יוכל לעזור.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;826475:
מה העניין לחפש כל הזמן חלופה לתוכנות של אדובי?
לי אמנם יש אדובי, אבל בכללי זה דבר יקר מאד,
ואני רוצא להתמצא גם בתוכנות חינמיות לכל צורך שיכול להיות.

• הוסף לסימניות
הנה דבר מוזר שקרה לי-
ייבאתי קובץ EPS.
הוא יצא ככה
למרות שהמקור ככה

קבצים מצורפים

• צילום 2.jpg
    KB 206.9 · צפיות: 18
  • צילום 1.jpg
    KB 277.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
כן
למרות שאני חושב שהוא יעבוד טוב יותר עם SVG

• הוסף לסימניות
תעלי לפה את קובץ הEPS שלך אני יבדוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;826660:
תעלי לפה את קובץ הEPS שלך אני יבדוק.
תודה על הרצון,
אבל נראה לי שאי אפשר להעלות פה קובץ EPS
(לא ראיתי ברשימת סיומות, ולא הצלחתי להעלות)

• הוסף לסימניות
זה הגיוני שאי אפשר לעשות copy paste מסקריבוס לאינקספייס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י PerfectDesign;826720:
תודה על הרצון,
אבל נראה לי שאי אפשר להעלות פה קובץ EPS
(לא ראיתי ברשימת סיומות, ולא הצלחתי להעלות)

אז פשוט מקבצים את הEPS לתוך ZIP או RAR, ותעלי...

עכשיו לשאלות המרובות:
1. אין לי מושג למה זה עושה זאת לEPS, נסי לסגור זאת לפני הייבוא בPDF, אולי יהיה עדיף.

2. למה לעבור לתוכנה חינמית - כי ככל שקהל היעד של התוכנות האלו יגדל, זה פשוט יועיל לכולם. תראי את בלנדר... תראי את ויקיפדיה... כמובן שסקריבוס רחוקה הרבה מאינדיזיין וקורל מהרבה בחינות, אבל בתור אחד שהכיר אותה משיטוט פה ושם בגוגל תחת החיפוש "אלטרנטיבות לאדובי", אני יכול לומר שהם השתפרו הרבה, תיקנו הרבה באגים ועוד ועוד. אז נכון, אין שם את כל מה שמי שמשתמש כבד בסביבת אדובי רגיל אליו, ובפרט באינדי', אבל עדיין - יחסית לתוכנה חינמית שנחשבת בתחילת הדרך (יחסית) - זה יפה, ואדרבה - ללמד ילדים ואחרים לעבוד על תוכנת DTP (הוצאה לאור שולחנית) כמו אינדי', דורש מהם הרבה כסף מעבר לקורס. אז מי שהולך לעסוק בזה מקצועית, שווה לו לקנות את הרמה הגבוהה. אבל מי שרוצה ליצור עם זה ברמה הבסיסית, סקריבוס באמת עובדת יפה, ומושך אותי ללמד אותה כמו שאני מלמד קורסים בבלנדר בישיבה תיכונית.

3. את כל הבעיות של EPS ועוד, אפשר לחפש בגוגל, גם אם האנגלית שלך לא כל כך טובה (לא יודע אם כן, אבל יש כאלו) - זה לא אסון, יש את המתרגם המהולל גוגל, שאפילו שעושה שגיאות מבישות שלא באשמתו, הוא נותן תמונה די טובה על תרגום של אתרים שלמים, ואפשר להסתדר איתו מאוד יפה (אני אישית, לא אוהב להשתמש בתרגום, כי כבר התרגלתי לעבוד על עזרה והדרכות באנגלית מלאה, אבל לאלו שכן - לא לפחד...).

• הוסף לסימניות
1. אין לי מושג למה זה עושה זאת לEPS, נסי לסגור זאת לפני הייבוא בPDF, אולי יהיה עדיף.

את מה לסגור? את הEPS?

• הוסף לסימניות
תודה על העיצה.
באמת סגרתי באילוסטרייטור את הקבצים של הEPS לPDF
ועכשיו פתחתי בקלות את הקבצים של הEPS שסגורים כPDF
באינקספייס ואני עובדת עליהם חופשי-
כמו שעובדים על EPS רגיל באילוסטרייטור.
(פירוק, שינו צבעים וכד')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה