בתקוה שזה קשור לפה...

• הוסף לסימניות
הייתי שמח לדעת מה עושים שלושת המקשים במקלדת "insert", "pause", ו-"ScrLK".
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
pause מיועד להקפיא את המחשב במצב דוס
insert מכניס למצב של דריסת טקסט למשל בוורד
scrlk לא שימושי כיום

• הוסף לסימניות
scrlk שימושי בתוכנות לכידת מחשבים, כדי לסמן את המחשב המבוקש.

• הוסף לסימניות
האינסרט משום מה לא עובד לי.
והscrlk אומר לי עכשיו ידיד יקר שכשאר מחברים שני מחשבים (חומרות) למסך אחד עוברים באמצעותו ממחשב אחד למשנהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י benny779;1626898:
האינסרט משום מה לא עובד לי.
והscrlk אומר לי עכשיו ידיד יקר שכשאר מחברים שני מחשבים (חומרות) למסך אחד עוברים באמצעותו ממחשב אחד למשנהו.

כשמחברים כמה מחשבים עם KVM אז כפתור ברירת המחדל לעבור בין מחשבים הוא הרבה פעמים SCRLK אבל זה לא בכל החברות ואפשר גם לשנות את זה לכפתור אחר.

• הוסף לסימניות
scrlk לא שימושי כיום[/QUOTE]

למה?הוא מצלם את המסך לא ??
מורה שרוצה להכין שיעור עם החלונית וכו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זהבה גרין;1626908:
למה?הוא מצלם את המסך לא ??
מורה שרוצה להכין שיעור עם החלונית וכו

את מתבלבלת בין ה PrtScn לבין ה ScrLk

• הוסף לסימניות
מדוע האינסרט לא עובד לי? מדוע הוא דורס את הטקסט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה