למסירה בתשלום - משאבה דו"צ מדלה פריסטייל

• הוסף לסימניות
בעבר הייתה כאן בעלת גמ"ח משאבות שחיפשה לקנות משאבות בהנחה של 75% (שניתנה במסגרת סל לידה).
אם זה רלוונטי אשמח אם תפני אלי - יש לי משאבה של מדלה פריסטייל שניסיתי להשתמש בה פעמיים בלבד, וחזרתי לידנית.
מעוניינת למכור במחיר שבו קניתי לאחר ההנחה - 450 ש"ח.

• הוסף לסימניות
מעוניינת לקנות לשימוש פרטי
אפשרי?

• הוסף לסימניות
טוב, חברות :)
יש כמה מתעניינות, ובאישי זה כבר מדי מורכב.
אז אני רוצה לציין שלא התנסיתי במשאבה באופן אישי כדי לומר אם היא טובה או לא. ניסיתי לשאוב איתה פעמיים בלבד, בזמן שלא הלך לי במיוחד גם בידנית - בשתיהן היו אותן תוצאות מאכזבות למדי.
וכמובן, אני לא נותנת אחריות על המשאבה :)
מה שכן - מי שבטוח רוצה, אני יכולה לנסות בעצמי פעם אחת נוספת (עכשיו ב"ה כבר הולך טוב בידנית) ולהשוות תוצאות.

מה שכן - אני חייבת כבר לפנות את המקום ולכן כל הקודמת (לשלם) זוכה! (חוץ מ @תמר זילברשטיין שהתעניינה ראשונה אז אני ממתינה לתשובה שלה)

אני גרה בב"ב, יכולה להעביר לאזורים נוספים.

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה