כללי בת דודה שלי פותחת קייטרינג

• הוסף לסימניות
בת דודה שלי בעז"ה פותחת קייטרינג וזה הלוגו שעיצבה.

מה אתם אומרים?

קבצים מצורפים

• לחיים.PNG
    KB 50.8 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
יפה ונקי, רעיון נחמד,
אולי כדאי לצופף קצת את האותיות.

• הוסף לסימניות
השם מוכר . אני לא יודעת אם קיים בתחום הזה . אבל מקורי הוא בטח לא

• הוסף לסימניות
השם קיים ונדוש...
וגם עשיתי לאחרונה מיתוג לקייטרינג בשם הזה...

קבצים מצורפים

• הדמיית כרטיס ביקור.jpg
    KB 72.6 · צפיות: 18
  • תבנית עיצוב לוגו לפרוג.jpg
    KB 86.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עשית ממש יפה!

בת דודה שלי בקרית ספר. אני מאמינה שאם שם אין קייטרינג בשם הזה, אז זה לא כל כך נורא. מישהי מכירה אם יש?

• הוסף לסימניות
חסר לי קצת צבע...

• הוסף לסימניות
מושקע ומושך את העין.
מה גם שבתור מעצבת כבר עלה לי רעיון להוסיף בחלל שנוצר בין הגביעים מיתוג אישי (של בעל האירוע)ואולי אפילו תמונה בהתאם לאירוע.
הגוונים משדרים יוקרה.

• הוסף לסימניות
זה שהשם נדוש זה רק פלוס בשבילה
כי באוכל אנשים מחפשים דברים מוכרים
ולא קייטרינג חדש שמי יודע איזה טעם יש לאוכל שלו

• הוסף לסימניות
לדעתי מה שעשית נראה הרבה יותר מתאים כי מה שהיא עיצבה נראה יותר מתאים לחנות של יין

אולי אני טועה, אבל זה מה שהלוגו שידר לי!

• הוסף לסימניות
הייתי הולך על הכיוון הזה, קשקוש בלבד

יייי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה