- הוסף לסימניות
אי אפשר אומנות בחול המועדאת יכולה תוכנית שהיא אומנותית-גם בנים אוהבים יצירה
אי אפשר אומנות בחול המועדאת יכולה תוכנית שהיא אומנותית-גם בנים אוהבים יצירה
לא רצינו חידוןגם אנחנו עשינו משפחתי כי לא היו מספיק בנות
היה מושלם(בחנוכה)
תוכנית-ל2 בתמצוות ראשונות עשינו חידון במצגת
את יכולה תוכנית שהיא אומנותית-גם בנים אוהבים יצירה
או חידון קליקרים
אצלינו מקפידים רק מגיל 12 לא לשמוע
והילדה הוסרטה בגיל 11 וחצי.(הילדה הנוכחית. השתיים הקודמות זכו רק למצגת עם תמונות ולא שרו כי אז לא היה רווח קליפ.)
נכון, חשבתי על זה ממש!! אבל מה כבר אפשר לחגוג בחול המועד.השתתפתחי בבת מצוה מושקעת
תכליס בינינו הגברים צריכים סעודה טובה... וזהו...
ואבא של ה"כלה" אמר דבר תורה
וכן שני הסבים
ואז הגברים יצאו למנחה מעריב
והבנות התחילו לחגוג
פחות נראה לי שירקדו. חברה קצת כבדיםהבנות שרו ורקדו בהנאה רבה.
כבר לא זוכרת אבל מתאים שבעלת השמחה הביאה חידון או משחק עם פרסים ומזכרות
תעשי קליפ עם האחים הקטניםאפשר לנסות לשנות את הקליפ למשהו שהוא לא שירה
ועדיין יתן יחס,
לא?
כבד עלי קליפ עם החברה. זה דורש הרבה לוגיסטיקה.תעשי קליפ עם האחים הקטנים
או אפילו בנות דודות
או קליפ שמתעד אותה מקבלת ברכות מסבתות, ומבקרת בכותל / קבר רחל/ מירון ושות'
או מנקה לפסח ועוזרת לאמא
קליפ לא חייב להיות שיר
ודי לפחד מחסכים, היא ילדה גדולה
אמורה להבין לבד שהיא נולדה בפסח ואחריו יש ספירת העומר
וסביר שהיא גם יכולה להבין שפחות מתאים קליפ ריקודים מול הדודים ובני הדודים, יש שיעורי יהדות בבית הספר...
נכון, חמוד אבל נראה לי נדדדדדדדווווווששששש!!!
בת המצוה שלי נחגגה בפסח.....טוב, לפי איך שהבנתי מתשובות כולן.
בת מצוה משפחתית הכוללת בנים/בנות האפשרויות קצת יותר מצומצמות.
ולכן יש לערוך כנראה את הדברים המוכרים והידועים. חידון/ נרות/ שירת בנים... וכד'.
וכמובן שבתוקף החג הקדוש גם אין אפשרות לערוך יצירה או מזכרת משותפת.
(נשאיר אולי לבת הבאה בתור)
מה שכן אולי להרגשה הטוהב של הבת שתצא עם משו רעיון לעשות אלבום תמונות שתפיק צלמת.
וכך הילדה תרגיש נוכחת גם "בדור הזה".
תודה לכולן!!!
עזרתן לי מאד!!!
פעם היה מושג של קליפ שקופיות. תמונה רודפת תמונה.איך הצטלמת ועשו מזה קליפ, לא הבנתי.
אני עשיתי לילדה שלי תוכנית שמשלבת מסך ומישחק מפעיל, יש בסיס של תוכנית, אך היא מתאימה את זה בהתאם לקהל היעד שלך וגם משלבת מיתוג אישי של הילדה במהלך התוכנית. התוכנית נותנת מסרים עוצמתיים וחווייתיים במהות בת המצווה. זה היה פשוט מהמם!!! מצחיק ומהנה את כל הגילאים. מי שרוצה, ניתן לעשות את זה גם בגירסה שמתאימה למשתתפים בנים. בגלל שזה עדיין בהשקה היא לקחה לי 300 על הבסיס+ 50 על ההתאמות. מי שרוצה, זה המספר: 052-7648354לא רצינו חידון
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //