בת מצוה! ואיתו כל מה שזה אומר...

מצב
הנושא נעול.
@צדפית את גם מסריטה?
אשמח ליצור איתך קשר, מה המייל
ובזהדמנות- מישהי מכירה אולפן זול (גם מתחילה טוב..)

היי
אני רואה שמחפשים כאן,
אז אני מצלמת ועורכת קליפים ברמה גבוהה.
במחיר של 750 שח. (25% הנחה למאשרים אישור פרסום!)
מי שמעוניינת בפרטים ודוגמאות יכולה ליצור קשר במיל photo97689 @ gmail.com

נערך לאחרונה ב:

ובזהדמנות- מישהי מכירה אולפן זול (גם מתחילה טוב..)
היי,
אני גם אולפניסטית בנוסף לזה שאני מסריטה, עורכת וצלמת קליפים לבת מצוה...
אוכל לעשות לך מחיר טוב לכל העסק הזה...

זה המייל:
naim0772012747*gmail.com

מכירה מישהי שמעצבת הזמנות מדהימות לבת מצוות ב-40 ש"ח
(מנסיון הזמנתי אצלה כמה פעמים)
דברו איתה במייל:
leahleah286286gmail.com

אשמח גם לקבל את התוכנית לבת מצוה

אשמח לקבל את התכנית לבת מצוה
המייל שלי הוא:
rikip3067 שטרודל גימייל .....

מכירה מישהי שמעצבת הזמנות מדהימות לבת מצוות ב-40 ש"ח
(מנסיון הזמנתי אצלה כמה פעמים)
דברו איתה במייל:
leahleah286286gmail.com
תודה ענקית!!
בזכותך הזמנתי ממנה עיצוב הזמנה ויצא פשוט מושלם!!!
והמחיר שווה כל שקל!!

יש לי 2 שירים בעלות סמלית בנוסף אני יכולה לכתוב בשבילך גם כן בעלות סמלית
אפרת055-6784542

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה