בת מצוה! ואיתו כל מה שזה אומר...

מצב
הנושא נעול.
יש לי מצגת מהממת עם שילוב של תמונות הילדה בתוכו.
מצגת של 17 דקות עם המון מסר ותוכן ומשולבת לכל אורכה ביותר מ100 תמונות של בת המצווה!!!
ומכיוון שזה עדיין מצגת חדשה וחשוב לי לשמוע תגובות ואם יש מה עוד לשפר וכו' אני מחפשת כאלו שחוגגות בת מצווה בתקופה הקרובה ורוצות מצגת במחיר סמלי.
לי זה חשוב בשביל לשמוע את תגובות הלקוחות, ולשפר מה שצריך לפני שאני פותחת במסע פרסומים.
אני שולחת דוגמא של כל המצגת השלמה להתרשמות לפני כך שכל אחת יכולה לראות בדיוק איך המצגת הולכת להיראות ואם מתאים לה.
יש אפשרות גם לשלב קטע שהילדה שרה
בחתימה שלי יש טעימה של 4 דקות מתוך המצגת
שווה להציץ ולהתרשם.
הדוגמא נראית מדהים
תוכלי לשלוח לי את כל המצגת להתרשמות?
9876avigail
תודה רבה

למי שמעונינת, יש לי תוכנית חדר בריחה שעשיתי והיה ב"ה מדהים, נהנו כל הגילאים,
מוכנה לתת למי שמעונינת

----

נערך לאחרונה ב:
@סופרוומן אשמח לקבל את התוכנית
למייל- tehiladesign20 וההמשך בג'ימייל
תודה!

מומלץ בחום!
בת מצוה.jpg

אשמח לקבל את התוכנית.
5022815 בגימייל.
תודה רבה

לתוכנית של קליקרים
איזה סוג שאלות מכינים לבת מצווה
על ילדת הבת מצווה? מה עוד
למשהי יש אולי שאלות מענינות ויכולה לעולת או להעביר לי
אשמח מאוד

אשמח גם לעזרתכם ולקבל עוד רעיונות
בעז"ה הבת מצווה שלנו בחוה"מ
אני מחפשת תוכנית ללא כתיבה
חשבתי אולי לחלק לכל משתתפת פתק עם מספר מ1 עד 12 והם צריכות לברך לפי נתון על הספר
לדוג' מספר 1 - ברכה באורך דקה
12 - ברכה עם 12 מילים
חשבתי אולי להקליט כל אחת ואז להשמיע לפי הסדר (כדי שישאר לנו מזכרת מהברכות הרי אסור לכתוב)
נשמע מענין? אשמח לתגובות
ולעוד רעיונות ליתר המספרים

יש לי מצגת מהממת עם שילוב של תמונות הילדה בתוכו.
מצגת של 17 דקות עם המון מסר ותוכן ומשולבת לכל אורכה ביותר מ100 תמונות של בת המצווה!!!
ומכיוון שזה עדיין מצגת חדשה וחשוב לי לשמוע תגובות ואם יש מה עוד לשפר וכו' אני מחפשת כאלו שחוגגות בת מצווה בתקופה הקרובה ורוצות מצגת במחיר סמלי.
לי זה חשוב בשביל לשמוע את תגובות הלקוחות, ולשפר מה שצריך לפני שאני פותחת במסע פרסומים.
אני שולחת דוגמא של כל המצגת השלמה להתרשמות לפני כך שכל אחת יכולה לראות בדיוק איך המצגת הולכת להיראות ואם מתאים לה.
יש אפשרות גם לשלב קטע שהילדה שרה
בחתימה שלי יש טעימה של 4 דקות מתוך המצגת
שווה להציץ ולהתרשם.
אשמח שתשלח לי באישי
בכתובת 5022815 שטרודל גימייל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה