דרוש מידע בת מצוה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לי יש תוכנית חביבה מאוד שכתבתי עבור הבת שלי. חידון מחורז עם מסר מתאים שניתן להפעיל איתו קהל לא גדול מידי. מוכן בשמחה לתת חינם, בהתחייבות לא להעביר הלאה.
אפשר גם? מאד מאד מודה!
Progboyavo gmail

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לרעיונות לתוכנית/משחק /מזכרת
תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אם את מחפשת משהו שונה..
עם תוכן ושמחה.
פני אלי באישי.
brachi4u גימל..
בהצלחה והרבה נחת.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מצגת של שאלות (יותר נכון בת המצווה ערכה אותה) בנושא התפילה אם את רוצה אשלח לך בשמחה
ותוכנית מאד יפה גם בנושא התפילה (לא תוכנית מבחוץ) אם מעניין אותך תרשמי פה מייל ואשלח לך פירוט על התוכנית
אשמח לפרוט של התוכנית למייל m0548485140 גימייל

• הוסף לסימניות
לי יש תוכנית חביבה מאוד שכתבתי עבור הבת שלי. חידון מחורז עם מסר מתאים שניתן להפעיל איתו קהל לא גדול מידי. מוכן בשמחה לתת חינם, בהתחייבות לא להעביר הלאה.
אשמח לקבל למייל m0548485140 גימייל

• הוסף לסימניות
אפשר גם?
rinapowitz
בגימייל

• הוסף לסימניות
אני עשיתי מצגת של שאלות (יותר נכון בת המצווה ערכה אותה) בנושא התפילה אם את רוצה אשלח לך בשמחה
ותוכנית מאד יפה גם בנושא התפילה (לא תוכנית מבחוץ) אם מעניין אותך תרשמי פה מייל ואשלח לך פירוט על התוכנית
אשמח שתשלחי לי- תודה!!
zilber11111אין לכתוב כתובת מייל

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אשמח מאד אם תשלחי לי! תודה רבה!!
zilber11111אין לכתוב כתובת מייל

• הוסף לסימניות
אשמח מאוד גם לקבל במייל !
MORIA6603 בגימייל

• הוסף לסימניות
למי שמעוניינת - סדנא לעיצוב פירות
מיוחד לבת מצווה!
כל אחת יוצאת עם משהוא ביד (כמו למשל תפוח שכתבה עליו את השם שלה..)

p0504182990 בג'ימל

בשמחות :)

• הוסף לסימניות

אשמח לקבל
תודה

grab1414 גימייל...

• הוסף לסימניות

אשמח לקבל
תודה

grab1414 גימייל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה