כן. גם אני חשבתי שנקלעתי לפורום איש את רעהו.נכתב ע"י רבקה.;1009509:נראה לי יותר מתאים לפורום איש את רעהו, האמת.
התגובה ממש לא נראת לינכתב ע"י ort;1009654:כן. גם אני חשבתי שנקלעתי לפורום איש את רעהו.
אגב, התמונה נראית מעובדת. אם תסתכלו טוב בתמונה תראו בקטע של קצה ה-כ'- היכן שאמורה לעמוד הרגל של ה-ק'. שהגוון השחור שונה משאר האות.
רואים שהיתה שם הרגל של הק' והוסרה. [גם מתחת לקצה הכ'.- רואים שזה הוסר]
נכתב ע"י רחלים;1009673:אני חושבת שיש בזה קצת חוצפה לכתוב ככה למנהל פורום צילום.
נכתב ע"י שלמה;1009817:אגב, ללא "ההודעות הרעות" שמדווחות בקצב, הפורום היה הרבה יותר מלא בתמונות.
שלי בתור צלם, אין לי את הזמן הזה לשתף אתכם בתמונות מעניינות, אחרי "צנזורה".
הפיתרון הקל ביותר, הוא לא לעלות כאן.
נכתב ע"י שלמה;1009817:התמונה לא עברה עיבוד.
בשלט היה אחד שניסה "לתקן" את השלט, ע"י הוספת מדבקה שירדה.
אתם יכולים "לרדת" עליי כמה שאתם רוצים. הפורום הוא של כולנו
פורום איש את רעהו, מיועד לא מיועד להגיגים וכיו"ב.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=132439
נראה לי קצת נדוש להעלות כל הזמן תמונות של ילדים קטנים או מוצרים.
חושב שיש טעם לגוון קצת בצילומים.
אגב, ללא "ההודעות הרעות" שמדווחות בקצב, הפורום היה הרבה יותר מלא בתמונות.
שלי בתור צלם, אין לי את הזמן הזה לשתף אתכם בתמונות מעניינות, אחרי "צנזורה".
הפיתרון הקל ביותר, הוא לא לעלות כאן.
עכשיו וברצינות: מה היה עוזר לו לסגור צמצם עד לרמה שהשמיים לא היו שרופים? השמיים בהירים בכמה וכמה סטופים יותר מהנושא המרכזי של התמונה (השלט, אבל אפשר לחשוב עליו גם כעל ילד, כלה או חתול). אם השמיים היו חשופים כמו שצריך (לא שרופים) - בהכרח האוביקט היה הופך לצללית.נכתב ע"י ראש בריא;1009875:ועכשיו להערות:
הקומפוזיציה משעממת למדי, אם היית עושה קרופ ומוציא את הגדר והעץ, זה היה מסתדר.
אם שמת לב, השמיים שרופים מה שיכלת למנוע עם צמצם יותר סגור.
הפוקוס יחסית בסדר, אם כי החדות לא משו.
בקיצור, עזוב, תצלם שוב ותעלה לביקורת
מדי פעם מועלים תמונות כאן לפורום, שאם זה היה במצלמה שלי, הייתי מוחק אותה עוד על המצלמה.נכתב ע"י יונה יונה;1009856:מה העניין שהפורום יהיה מלא בתמונות שלא קשורות אליו?
אני מעולם לא שמתי לב שנמחקו אשכולות שהתאימו לפורום, (אא"כ המריבות וההתכתשויות שם עלו עד...)
נכתב ע"י ראש בריא;1009875:ועכשיו להערות:
הקומפוזיציה משעממת למדי, אם היית עושה קרופ ומוציא את הגדר והעץ, זה היה מסתדר.
אם שמת לב, השמיים שרופים מה שיכלת למנוע עם צמצם יותר סגור.
הפוקוס יחסית בסדר, אם כי החדות לא משו.
בקיצור, עזוב, תצלם שוב ותעלה לביקורת
טוב, אולי הוא סתם קישקש בצחוק, כי גם האמירה על מדידת האור לא הגיונית בעליל. (כפי שהערתי לעיל.)נכתב ע"י שלמה;1009929:פוקוס בסדר? אז איך זה שלא חד?
נכתב ע"י שלמה;1009926:אבל חושבני שזה לא הוגן בתור אחת שלא העלתה תמונה אחת! לפורום צילום, להטיף מוסר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים