- הוסף לסימניות
שעתיים של נסיונות הרדמה - והקטנה בשלה
מביטה על כל הסביבה במבט ערני ומתוק
הסיבה היחידה - היא האפשרות לעוד הרבה תנוחות מתוקות שמתאפשרות רק כשהתינוק ישןנכתב ע"י pr;997868:למה לחפש להרדים עם כאלו עיניים יפות ומבט יציב ושלו?
יפהפה!!! הרבה יותר מהרדומים לדעתי.. פה רואים מי זאת, לא עוד תינוק מאובזר.
נלמד לפעם הבאה להכין מראש 4 שעות...נכתב ע"י naomif;997906:שרה, מדהים!
היה שווה בסוף!
אח"כ היא נרדמה באותה שניה שנכנסנו לאוטו עד 7:30 וכמה שטלטלנו אותה הלוך ושוב עם הסלקל ועוד איזה התעללות קטנה של האח הגדול היא לא מצמצה אפילו...
עייפנו אותה כהוגן...![]()
נכתב ע"י pr;997868:למה לחפש להרדים עם כאלו עיניים יפות ומבט יציב ושלו?
יפהפה!!! הרבה יותר מהרדומים לדעתי.. פה רואים מי זאת, לא עוד תינוק מאובזר.
בד"כ אני נוהגת לרשום את השם שלי על תמונות שאני מצלמת ...נכתב ע"י מירי 92;997976:הוצאת לי ת'מילים מהמקלדת..
שרה - תמונות מהממות,
נעמי - תינוקת יפיפיה המון נחת והמווווון תמונות,
(אגב, מי צילמה נעמי או שרה או גם וגם?)
תודה על הטיפ - לא חשבתי על הכיוון...נכתב ע"י RacheliM;997979:שעתיים?? זה ממש כלום...
התמונות יפות מאד..! השניה מקסימה.
ו-טיפ לפעם הבאה: כשהתינוק/ת לא רוצה להרדם,כדאי לצאת איתה לסיבוב קצר באוויר הצח...בדר"כ זה מוכיח את עצמו.
נכתב ע"י טירה;997808:שעתיים של נסיונות הרדמה - והקטנה בשלה
רבקי תודה על פרגון הטיפים!!!נכתב ע"י רבקי פרידמן;998021:עוד טיפ - כשמנסים להרדים אותם - לעטוף אותם (לא מידי חזק שיהיה אפשר להוריד אח"כ)
קשה להם ולא נעים להרדם ערומים.
טיול זה רעיון מצויין .
צריך לא ,להפריע" להם להרדם
לפעמים דקה לפני שהם נרדמים יש להם מבט גדול בוהה - נראה לכאורה רחוק משינה - ואז אם מזיזים משנים תנוחה - צריך לחכות שוב שיגיעו להרפייה הזאת. אם התינוק לא בוכה כמה שפחות לטלטל אותו.
ועוד טיפ אדיר (אני מצליחה לצלם רק איתו):
לשים מפזר חום על עוצמה נמוכה - שייצא רוח חמימה ונעימה
כמורידים לו את הכיסוי בעדינות לכוון עליו את המפזר חום. הם פשוט חורפים ככה!!!!!!
נעים להם.......
להיזהר מאוד לא להתקרב מידי ולבדוק שהחום נעים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים