תנו לי ביקורת בת שבע - כשהאוכל והסטיילינג נפגשים פשוט לעשות ביס...

• הוסף לסימניות
כחלק מסיבובי צילומי חוץ שאני עושה. יצא לי לצלם חנות באגט הפעמון בירושלים
קחו לכם טעימה ותהנו בתאבון... (n)(n)(n)
המבורגר (1).jpg
IMG_8848.jpg
IMG_8702_.jpg
IMG_8801 ____.jpg
IMG_0984.jpg
IMG_1026~1.jpg
IMG_8682 copy~1.jpg

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות
מגרה ממש!!

• הוסף לסימניות
ואוו בת שבע איזה מהמם
סטיילינג מושלם
ממש אהבתי!
תצליחי :love:

• הוסף לסימניות
וואו איזה דיוק ויופי!
עושה את העבודה לגמרי!

• הוסף לסימניות
פתחת את התאבון
ליגה של תמונות!!!!
אפשר ביס?;)

• הוסף לסימניות
ואהווווווווו נדיר רמה גבוהה ממש
הצלחת ממש לגרות\סטיילינד מהממם
וצילום ותאורה מדויק ויפה

• הוסף לסימניות
מגרה ממש!!!
אני רעבה ;):rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ויש לי לילה לבן היום....:mad:

• הוסף לסימניות
תמונות ואוו

• הוסף לסימניות
תמונות אמנותיות.
החדות, הסטיילינג, הקומפוזיציה---הכל...

• הוסף לסימניות
וואוו!!!
תמונות ליגה
הקומפוזיציה בשניה ובשלישית אליפות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה