תנו לי ביקורת בת שבע - צילומי מזון "ושיהיה רק בתאבון..."

• הוסף לסימניות
כחלק מסיבובי צילומים שאני עושה.
יצא לי לצלם מזון במסעדת אהרונ'ס ועוד קונדטוריה
תהנו בתאבון......

תהנו
שוקולד~1.jpg
דג~1.jpg
דונט'ס~1.jpg
ירקות~1.jpg
כל האוכל המבושל~1.jpg
עוף~1.jpg

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!
אומנות ממש!

• הוסף לסימניות
ואו מטורף!
צילום מוקפד ויפיפה!!

• הוסף לסימניות
בסד מהמם! חודש מבורך!

• הוסף לסימניות
ואוווו מטורף!
תמונות מושלמות מכל זווית
אלופה!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
ממש יפה ואסטטי

• הוסף לסימניות
יפה ומקצועי!

• הוסף לסימניות
יאמי
אווירה מטורפת

• הוסף לסימניות
אוףףףףף
עכשיו אני רעבה
צילום הכי מושלם שיש
נראה שהאוכל קופץ מהתמונה כמעט

• הוסף לסימניות
ואווו
אין מילים!!!!
השארת אותי עם פה פעור ובטן רעבה :ROFLMAO:
וואוווו

• הוסף לסימניות
מוושלם ברמות
צילום מדויק
מגרה בטרוף

• הוסף לסימניות
תמונות מקצועיות!

• הוסף לסימניות
מממ... מגרה!!
תמונות יפות!
האחרונה מושלמת!!
בתמונה הרביעית - של הלוגו עם הירקות, קצת מפריע לי שהלימון לא בפוקוס, מניחה שזה בכוונה, כדי שהפוקוס יהיה על הלוגו, אבל חושבת שהיה יותר מוצלח אם כל הירקות היו בפוקוס. רק לדעתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה