בת שלוש וכואב לה הראש?

• הוסף לסימניות
בת השלוש שלי מתלוננת מהצהרים על כאב ראש.
בהתחלה זה היה במצח ועכשיו עבר למעל האזניים
אקמול שנתתי לה בצהריים הרגיע אותה לכמה שעות
אבל עכשיו היא התעוררה משינה וכואב לה הראש...

שמעתם על דבר כזה שגם לקטנים כאלו יש כאבי ראש?
או שזה דמיונות...? או שזה מהאזניים אולי???
או אולי קשור לצהרון חדש שהיא התחילה היום...?

• הוסף לסימניות
לכאב מעל האוזנים + כאב ראש,
כדאי להגיע מהר לרופא, זה לפעמים מדלקת שעולה לראש ויוכלה להגיע למח,
לא להילחץ, אבל כדאי מהר לגשת לרופא.

• הוסף לסימניות
בצהריים אכן הרגשתי שהיא מיובשת, ונתתי לה לשתות די הרבה

מאז היא הייתה הרבה בשירותים

חום לא היה לה בצהריים ועכשיו מדדתי לה 37.5

נראה לכם שיש סיבה לדאגה?

היא מדברת ומבינה כרגיל ב"ה

• הוסף לסימניות
כדאי לגשת לרופא. ייתכן שהיא מיובשת וצריכה עירוי של נוזלים.
אני הייתי הולכת עכשיו לרופא/מוקד במיוחד משום שהתעוררה מהכאב הזה.

רפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
אם היא מנוזלת זה עלול להיות סינוסיטיס (נדיר בגיל הזה)

• הוסף לסימניות
אני יכולה לומר לך, שרופא ילדים ששמע על כאבי ראש אצל הבת שלי בת שלוש ואפילו פחות, אמר
שלהרבה ילדים כואב הראש בגיל הזה (מסיבות שונות) רק שהם לא יודעים לבטא את זה. והיא פשוט מצליחה להסביר ולדעת מה היא מרגישה בדיוק.
(ובאמת היא מפותחת מעבר לגיל)
כך שלדעתי אין מה לרוץ ולהיבהל, מה עוד שאם זה באמת שום דבר והיא תראה שאת נלחצת, היא יכולה לתפוס על זה טרמפ וכבר לא תדעי מתי זה באמת.

• הוסף לסימניות
לרופא!

• הוסף לסימניות
לדעתי, כדאי למהר לרופא.
העורף שלה קשה?
איך צבע העור של הגוף?

רפואה שלימה במהרה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
קמה הבוקר חדשה.

מקווה שתמשיך להרגיש טוב.

• הוסף לסימניות
נראה לי קצת מוגזמת ההיסחפות פה וההיסטריה...
אם המצב היה לא טוב, לא היית שואלת כאן בפורום.. היית רצה לרופא עוד לפני.

• הוסף לסימניות
גם לדעתי מוגזם ההיסטריה כאן במיוחד שאמרה שהיא עירונית .דר יורגנסון אומר שכל עוד הילד עירוני לא לבוא לרופא ,ודוקא היו לי שני ילדים עם דלקת קרום מוח שאושפזו אמנם ויראלי בסוף אבל אלו לא כל הסימנים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה