- הוסף לסימניות
הבת שלי רוצה ללמוד כל הקשור לאולפן. קורס הפקות אולפן, יש בזה פרנסה? שוק מוצף?
צריך מתייעץ עם אולפניסטיות.בת שלי רוצה ללמוד כל הקשור לאולפן. יש בזה פרנסה? שוק מוצף?
בת כמה היא?
היא יודעת לשיר?
לנגן?
גם וגם, למה?בת כמה היא?
היא יודעת לשיר?
לנגן?
זה מאוד משמעותי, כי כך היא יכולה לתת את השרות המלא של הפקת שירגם וגם, למה?
תלוי איפה אתם גרים.בת שלי רוצה ללמוד כל הקשור לאולפן. יש בזה פרנסה? שוק מוצף?
נגינה זה דבר טוב מאד ומועיל.בת כמה היא?
היא יודעת לשיר?
לנגן?
למה קשור לאיזור?מבחינה רווחית, זה מאוד תלוי איזה איזור היא פותחת את האולפן.
שאלתי בגלל כמה סיבותנגינה זה דבר טוב מאד ומועיל.
אבל אולפן לא מחייב בהכרח ידע בנגינה.
בטח לא היום עם כל האופציות שיש.
ובעניין הגיל-
אני בדעה שככל שיותר צעירים יותר טוב.
דברים שרוכשים בגילאי העשרה קשה בפי עשר ללמוד אח''כ.
המח עסוק בעוד מיליארד דברים ולא פנוי להתרכז. וזה מקצוע שמצריך ריכוז.
מצויייןגם וגם, למה?
כעת בת 17, רוצה להתחיל ללמוד CUBASE וכו' עכשיו.
למה קשור לאיזור?
אני כבר עבדתי עם אולפניסטיות מכלללל רחבי הארץ
ותאמינו לי שחלקן אין לי גם מושג מאיפה הן...
הכל עובר דרך המייל ממילא, גם אם האולפניסטית גרה בנין לידך
תלוי איפה אתם גרים.
אזורים כמו בני ברק, ירושלים, פתח תקווה וכ' מוצפים מאד וכמעט בכל בית יש אולפן קטן.
לכן באזורים אלו מצליחה רק מי שהיא מקצועית ממש וגם אז צריך לעבוד טוב טוב שנה שנתיים לפחות כדי לבנות את השם והביקוש..(אלא אם כן יש לה קשרים עם סמינרים שאז זה לגמרי עף)
אני אישית עובדת עם הרבה אולפניסטיות מהממות!
אני כן נוטה לתת הזדמנויות ולהכיר גם דברים חדשים אבל בסופו של יום הרבה יותר קל לעבוד עם מישהי משופשפת גם אם זה עולה יותר.
השאלה מה עבדת איתן?למה קשור לאיזור?
אני כבר עבדתי עם אולפניסטיות מכלללל רחבי הארץ
ותאמינו לי שחלקן אין לי גם מושג מאיפה הן...
הכל עובר דרך המייל ממילא, גם אם האולפניסטית גרה בנין לידך
זה נכון.שאלתי בגלל כמה סיבות
אם היא יודעת לשיר- ויפה
אז היא יכולה לעבוד בזה מהצד של גם בעלת אולפן הקלטות וגם זמרת
מה שאני עושה
מבקשים ממני לשיר להרבה סמינרים ובתי ספר בארץ - וכבר יש לי אולפן אז אני ברוך ה' מרוויחה מזה
אם היא יודעת לנגן ולא לשיר או גם לשיר אבל יודעת טוב לנגן
אז היא יכולה לשלוט טוב על MIDI ואז היא תוכל להכין פלייבקים ולעבוד באולפן גם בהקלטות
ברגע שאדע בת כמה היא ומה היא יותר טובה נדע יותר לכוון אותה
אגב בכלל לא הבנת מה כתבתיזה נכון.
רק באתי לחדד שזה לא תלוי אחד בשני.
זה מוסיף אין ספק!
אבל לא בהכרח שמי שלא יודעת לשיר מקצועי או לנגן ברמה מטורפת לא תצליח בתחום. כי היום מיש הרבה הרבה אופציות גם למי שלא לגמרי מקצועי בנגינה.
ולצערנו היום המוזיקה לגמרי בכיוון הזה.
מסכימה איתך שבסופו של שיום מי שמתעסק בכך בצורה מקצועית ומחפש מוצר מקצועי באמת יעדיף ללכת לאחת כזו שההשכלה שלה לא מסתכמת בקיוביס נטו.
בהצלחה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים