עזרה בת שנה ו7 חודשים ועדיין לא הולכת

• הוסף לסימניות
תנסו לתת לה לעלות מדרגות לבד ללא עזרה, בזחילה כמובן, זה יכול לעזור,
אצלי ככה הבן שלי התחיל ללכת. כבר המון זמן היה נראה שהוא בשל, זחל כבר מגיל ארבעה חודשים, אבל עם ההליכה - נתקע.
פתאום עלה לי רעיון, נתתי לו לעלות במדרגות, ובאמצע נתתי לו יד כדי שיעמד, וזה ישמע כמו קסם - מאותו רגע הוא קלט את הקטע של ההליכה, והתחיל ללכת מעולה! אין לי מושג מה בדיוק עשה את זה אבל כנראה שכשעולים במדרגות, גם בזחילה, יש איזושהיא תנוחה של עמידה. נחכה למומחיות להסברים :)

• הוסף לסימניות
יש פזיוטרפיסטית פרטית בבני ברק מטפלת בשיטת MEDEK
פשוט מופלאה! הבן שלי לא הצליח לזחול עד גיל 11 חודשים ושלוש ימים אחרי הטיפול אצלה הוא התחיל לזחול.
הגעתי מירושלים, והיה לי שווה כל שניה.
אני חושבת שכדאי לנסות, כי לפעמים עיכוב זה פשוט חולשה של שריר שכדאי לטפל בו כמה שיותר מוקדם....
0548543650 נחמי

• הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא

אני גם מטפלת במ.ד.ק
ובאמת יכול להיות שאחרי טיפול אחד
היא תתחיל לרוץ.
וסתם ככה
אם תחשבי עלי'ה לרגע
זה באמת מפחיד פתאום לעזוב ולהתחיל ללכת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה