דרוש מידע בת שנה מסרבת לשתות

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני מקרבת אליה בקבוק היא מעיפה אותו בעצבנות...
היא עדיין יונקת, אולי בגלל זה?
אני מפחדת שתתייבש, לנסות להביא לה מיץ למרות שלא בטוח שיעזור? או עדיף להמשיך להתעקש על מים?
אשמח לקבל עצות מבעלי ניסיון...
תודה

• הוסף לסימניות
האמת שעיקר הבעיה זה שהיא רוצה לעשות הכל לבד בלי עזרה
אבל היא לא קלטה עדיין שצריך להרים את הכוס/ הבקבוק בשביל שייצא לה...
לפעמים אני רואה שהיא מנסה לשתות בלי להרים ולא מבינה למה לא יוצא וכשאני באה לעזור לה היא מתעצנת
אא"כ זה משהו מאוד טעים שהיא טיפה טועמת ואז היא מוכנה בכל צורה שהיא :sneaky:

• הוסף לסימניות
האמת שעיקר הבעיה זה שהיא רוצה לעשות הכל לבד בלי עזרה
אבל היא לא קלטה עדיין שצריך להרים את הכוס/ הבקבוק בשביל שייצא לה...
לפעמים אני רואה שהיא מנסה לשתות בלי להרים ולא מבינה למה לא יוצא וכשאני באה לעזור לה היא מתעצנת
אא"כ זה משהו מאוד טעים שהיא טיפה טועמת ואז היא מוכנה בכל צורה שהיא :sneaky:
ובקבוקש? הבן שלי אוהב אבל חשוב שיהיה בקבוק קצר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה