עזרה בת שנתיים פולטת את האנטיביוטיקה, איך ממזערים את הייסורים?

• הוסף לסימניות
הילדים שלי סרבני אנטיביוטיקה. אניני טעם.
לא עוזר לערבב את האנ' במיצים, מעדן וכדו'.
כך שבגיל שנתיים אין לי מוצא מלהשכיב ולתת בכח עם מזרק מ"ל אחרי מ"ל,
תוך כדי בכי, כשחלק נפלט החוצה... ואז אני הולכת ומוסיפה עוד...
יש עוד מה לעשות?

• הוסף לסימניות
זריקות ישר לשריר, 3 פעמים וגומרים סיפור (סרבנית אנטיביוטיקה שמעדיפה זריקות)
לפני הזריקה מורחים משחת אלחוש ולא מרגישים כלום

• הוסף לסימניות
היה לי את אותו בעיה וביקשתי מהרופא שיביא לי את הכמות הנדר/שת בכמוסות ופתחתי את הכמוסות ואת האבקה הכנסתי לכפית תאומים כל כפית קצת וזה עבר חלק

• הוסף לסימניות
זריקות ישר לשריר, 3 פעמים וגומרים סיפור (סרבנית אנטיביוטיקה שמעדיפה זריקות)
לפני הזריקה מורחים משחת אלחוש ולא מרגישים כלום

נותנים אותן בלי בעיות, או שצריך ללחוץ?

• הוסף לסימניות
בלי בעיות, הרופאה בקופה, קונים את כל החומר ומגיעים לאחות 2 ד' את בחוץ.
(מכירים את האיום- אם לא תקחי את התרופה יעשו לך זריקות בבי"ח? אצלי עונים- עדיף לי! וזה הפתרון היחיד שמצאתי בנתיים, סרבנית אחת, כל שאר הילדים אצלי מגיל 3 עם כדורים בלי בעיה)

• הוסף לסימניות
יש שיטה שעובדת על תינוקות שפולטים את האנטיביוטיקה, אבל לא על אלה שיודעים גם להשתעל אותה החוצה....
דוחפים אצבע לכיוון החיך העליון מה שמונע מהפה מלהסגר, ומזלפים את האנטיביוטיקה מה שיותר עמוק. (לא מידי מהר, שיהיה אפשר לבלוע בלי להחנק חלילה)
תינוקות מתוחכמים יודעים להתמודד גם במצב כזה, אבל על חלק זה עובד.
צריך לזכור ששיטה מהירה שעובדת, גם אם היא נראית פחות נעימה,תגרום פחות סבל לתינוק מאשר להאבק איתו דקות ארוכות.

• הוסף לסימניות
הבן שלי היה צריך לקחת מספר תרופות במשך כמה חודשים, ובבית החולים הראו לי את השיטה שעובדת הכי טוב:
צריכים להזריק את התרופה לצד, כאילו לתוך הלחי מהצד הפנימי שלה, לא יותר מידי בפעם אחת (בערך ארבע סיסי לפעם)
לפני שקיבלתי את השיטה הזו מהלתי את התרופה במיץ ענבים וכך הוא הסכים לקחת אותה.

• הוסף לסימניות
גם אני, כמו ששונית, משתמשת בשיטה הזאת לתינוקות, וזה עובד במאה אחוז! צריך לתפוס הרעיון, וגם אני מושיבה התינוק (תלוי באיזה גיל) עלי, כאשר מתחת בית השחי שלי יד אחת שלו, ובידי הפנויה אני תופסת את היד השניה, כמובן הכל בעדינות, אבל אין לו דרך "להפריע" לי, ואז מזריקה כל פעם מעט, כאשר המזרק יחסית עמוק בפה, וצמוד לצד, לפעמים הוא יתנגד ויגרגר, אבל אין לו ברירה אלא לבלוע. בהצלחה ורפואה שלמה!

• הוסף לסימניות
גם אני כמו שושנית וציפורה
לצד לכוון הלחי
בתנוחת חצי שכיבה
זה עובד מצויין!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמות- ששונית וכו', והצעת יעול קלה. אצלי היא השפריצה מהשפתיים, אז דאגתי שהמזרק יכנס בין השיניים כדי שלא תוכל לסגור שפתיים.
אחרי שבוע של מלחמות, את המנות האחרונות היא כבר הזריקה לעצמה בכיף☺

• הוסף לסימניות
מצטרפת לשאלה
האם יש עוד פתרון חוץ מזריקות?
כל הנ"ל לא עוזר לי כי ביתי (בת 4) מקיאה כל תרופה!
לא פולטת...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה