בת שנתיים

• הוסף לסימניות
מתוקה שביקרה אצלי לצילומים

קבצים מצורפים

• DSC_0045.jpg
    KB 139.5 · צפיות: 19
  • DSC_0093.jpg
    KB 152.3 · צפיות: 19
  • DSC_0147.jpg
    KB 134.4 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
WOOOOOW!!!
איזה פוזות מתוקות....
כולה בת שנתיים ונראית כמעט בת ארבע...
בעייני הראשונה הכי מוצלחת ומרשימה !
המון הצלחות....!

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד,
משהו ברקע הלבן הזה לא טבעי,
ולעניות דעתי הפלאשים האחוריים גלשו לאזור הילדה והאור הבוהק הזה קצת הורס...

• הוסף לסימניות
חלומי!
ילדה מהממת וסטיילינג מדהים!

• הוסף לסימניות
תמונות מתוקות אחת אחת , אהבתי את החצאית של הדובי:)

• הוסף לסימניות
איזה מותק !!
תמונות אחת אחת

• הוסף לסימניות
מהמם!!! צילומים מתוקים ממש!

רק שלדעתי בתמונה השניה היה צריך להיות או רקע יותר ספורטיבי, או ילדה יותר אלגנטית.

• הוסף לסימניות
מקסים...!
והראשונה - אגדה..!! איזה מותק....!

• הוסף לסימניות
קשה לי להחליט איזו תמונה מתוקה יותר...
ואיזו ילדה מדהימה!

• הוסף לסימניות
אוווו
ממש מקורי ויפה!

• הוסף לסימניות
יפיהפה
פגשתי אותה בכח הפרסום
ושם הייתי צריכה להסתכל טוב איפה מסתיים רגל אחת ומתחילה השנייה אם זו חצאית או מכנס או בגד אחד ארוך.
מזל שהבאת את זה כאן להשלמה וחבל שנמרח שם כל כך הרבה צבע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1025921:
יפיהפה
פגשתי אותה בכח הפרסום
ושם הייתי צריכה להסתכל טוב איפה מסתיים רגל אחת ומתחילה השנייה אם זו חצאית או מכנס או בגד אחד ארוך.
מזל שהבאת את זה כאן להשלמה וחבל שנמרח שם כל כך הרבה צבע
באמת נמרח שם הצבע. וחבל לי הם מתנערים מאחריות. ומראים לי סעיף שלא הראו לי לפני הפירסום.

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!!!!
הסטייל שלך מטריף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה