• הוסף לסימניות
ומרגישה בת 15.....;)

קבצים מצורפים

• גדולה...jpg
    KB 286.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תפיסה מקסימה!
יש משהו לא טוב בגוון של העור שלה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי שעות...לעלות את התמונה רגיל. ולא הצלחתי. אז הקטנתי שוב ושוב ושוב....
וזה עשה לי גרעיניות בסוף....בסה.
איך מעלים באיכות?
אני מנסה לעלות ב JPG לא נותן...

• הוסף לסימניות
דוקא ההקטנה בסדר.
הגוון של העור אפרפר וזה לדעתי לא קשור להקטנה

• הוסף לסימניות
תאורה קדמית חזקה מדי, והתמונה צריכה חימום.

הילדה בובה

• הוסף לסימניות
איך אני מחממת אותה? אם התאורה או בפוט'?
אה. ומרגלית. תתחדשי על הלוגו. מרשים יותר.

• הוסף לסימניות
רוחי

חמודונת הבחורה שלך!

איזו זוית יפה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.א.;1510391:
ניסיתי שעות...לעלות את התמונה רגיל. ולא הצלחתי. אז הקטנתי שוב ושוב ושוב....
וזה עשה לי גרעיניות בסוף....בסה.
איך מעלים באיכות?
אני מנסה לעלות ב JPG לא נותן...

תפתחי את התמונה בפוטושופ. תציגי אותו בגודל הרצוי על המסך (zoom רגיל, ללא לשנות שום דבר בתמונה עצמה). עשי צילום מסך (ב-Windows 7 יש ה-clipping tool השימושי). שימרי כ-PNG. וזהו -- איכות מעולה של פוטושופ להצגה על מסך (כמובן לא לדפוס).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1510414:
תאורה קדמית חזקה מדי, והתמונה צריכה חימום.

הילדה בובה
ליתר דיוק (לשיטתי) תאורה קדמית מדי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה