לדעתי התאורה בעיתית - אני רואה חלקים שרופים בדובי ובשמיכהנכתב ע"י מילכי;1124497:הרקע הקודם היה הרבה יותר יפה.
התאורה מעולה.
גם אני אוהבת את הקודם יותר!אך מה לעשות? אילוצי המקום....צילמתי אצל היולדת במרפסת ....הפרוה נכנסה לתיקנכתב ע"י מילכי;1124497:הרקע הקודם היה הרבה יותר יפה.
התאורה מעולה.
את צודקת !יש לי עוד אחת בתאורה שונהנכתב ע"י טירה;1124564:לדעתי התאורה בעיתית - אני רואה חלקים שרופים בדובי ובשמיכה
אוי חבל פיספסתי את ההתחלה!נכתב ע"י סטודיו ארט;1124583:חברים,
על הכיפק תעירו/תאירו, וזה טוב,
אבל לא לשכוח לפרגן גם כן..
ניק שלא מבין בצילום כתב שזו התמונה ההההיפה שהועלתה לאחרונה, אז פתאום כל הצלמות מראות את החסרונות שיש בתמונה בשביל לחפות על הפגיעה [כביכול] שההוא כתב..
תמונה מהממת, והילדה מתוקה.
נכתב ע"י 1020;1124936:עכשיו הבנתי!מה קרה שרק אחרי הציטוט אפשר לראות את כתב הסתרים?-ממש קוסמות)
נכתב ע"י יונה יונה;1124761:סטודיו ארט-
כתבת שטויות במיץ עגבניות,
זה שהתמונה יפה לא הופך אותה לנכונה ומדויקת.
ויש כאן יכוח בין 2 צלמות לגבי התאורה, אז מה השטות הזו?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים