בת 9 משתעלת עם ליחה כבר יותר מחצי שנה

• הוסף לסימניות
הבן שלי היה אסטמתי קשה והשתעל ברצף 4-5 חודשים
והיינו במעקב אצל רופא ריאות (עשה לו סקר בדיקות מקיף לשלול כל מיני מחלות ריאות למינהם)
ובין היתר עשו לו ברונכוסקופיה (צילום עם סיב אופטי לריאות לשלול אולי בלע משהו)
וביום שהגענו לרופא לקחת את התוצאות של הבדיקות הוא הפסיק להשתעל
(שבוע קודם עדיין הראות לא היו נקיות)
אם את מהמרכז ממליצה בחום על ד"ר "טומי שינפלד" מקבל פרטי עם החזרים מהקופות
רופא ריאות ילדים מהגדולים בארץ.

וכומובן שרק אזניל עוזר לדלקות ריאות המתמשכות האלו

• הוסף לסימניות
הטיפול לשעלת הוא אנטיביוטיקה מסוג מסוים חזקה בהרבה,
מומלץ לקחת אפילו אם לא יעבור השיעול תוך 24 שעות לפחות שלא תדביק אחרים!
כי שעלת יכולה להיות מאוד מאוד מסוכנת!!
אחינית שלי נפטרה מזה בגיל חודשיים, שבוע השתעלה קשות עד לאישפוז שגילה את זה..
והרופא הרגיעה את האמא שבאה יום אחרי יום שזה סתם צינון ושיעול רגיל...

ד"א הוסיפו את החיסון הזה לאחרונה בטיפת חלב מגיל צעיר יותר.
אז בע"ה שתהיה לה רפואה שלימה ואולי זה אכן אלרגיה או אסטמה- ואז יש לפנות לרופא ראות, ניסית אינהלציה בהתקף שיעול?!
רפואה שלימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1697497:
באמת שהתבלבלתי:
אין מה לעשות עם זה (כך הרופא אמר)
אבל נותנים אנטיביוטיקה.
אולי האנטיביוטיקה היא בכלל בשביל למנוע הסתבכויות ולא בשביל לרפא את השעלת?

גם וגם. שעלת היא מחלה זיהומית בדרכי הנשימה.לכן- ללא אנטיביוטיקה היא תגרר ותביא סיבוכים רציניים. מחלה זיהומית צריכה טיפול ממגר חיידיקים= אניטיביוטיקה.
במקום שבו אני גרה יש רופא שתמיד מעדיף טיפול אלטרנטיבי וכמה שפחות אנטיביוטיקה אבל לשעלת הוא נותן מיד אנטיביוטיקה.

• הוסף לסימניות
---

• הוסף לסימניות
אם הילדה חוסנה כרגיל ללא דילוגים זה לא אמור להיות שעלת, הלא כן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golea;1701166:
אם הילדה חוסנה כרגיל ללא דילוגים זה לא אמור להיות שעלת, הלא כן?

בכיתה של הבן שלי היתה תחלואה בשעלת. כולם מחוסנים! משרד הבריאות שלחו מכתב שהודיעו שגם מי שקיבל חיסון בינקותו יכול להידבק כי חיסון נוסף מקבלים רק בכיתה ח'. כך שעד כיתה ח' עדיין אפשר להידבק, אם כי בדרך כלל בתורה קלה יותר אבל לא מחייב. והאמת? יש כאלו שלמרות שקבלו חיסון לא מפתחים נוגדנים ועלולים לחלות בכל גיל. כך גם לגבי אנשים שהמערכת החיסונית שלהם חלשה או מדוכאת בכוונה [כגון מושתלי איברים, מטופלי כימותרפיה, קשישים וכיוצ"ב]

• הוסף לסימניות
לבת שלי גם כן היה שיעול עם ליחה במשך יותר מחצי שנה, הלכתי איתה להיימליך והוא אמר שהיא רגישה למי ברז...... מאז נהיה לנו שקט... יום אחד היא שכחה את הבקבוק שלה ושתתה מים מהברז ואותו לילה לא הפסקנו לשמוע אותה....

• הוסף לסימניות
שיעולים

לכי איתה למעין מרים חקלאי (בירושלים) - 0527622976‬
רפלקסולוגית - רפואה טבעית
היא בטוח תוכל לעזור לך - מנסיון.
אם מענין אותך, תפני אלי באישי, אוכל לספר לך על הבן שלי, שהיה עם ליחות בלי סוף, ומאז שהייתי אצלה - (יותר מחצי שנה - הילד לא היה צריך רופא!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה