ב' איורונים במנגה סטודיו

• הוסף לסימניות
מי שמלך באמת, מלך בכל מצב.
סחטת את ההגרף של הפן פרשר עד למעלההההה... תן קצת אדג'ינג!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1745929:
מי שמלך באמת, מלך בכל מצב.
סחטת את ההגרף של הפן פרשר עד למעלההההה... תן קצת אדג'ינג!

סחטיין על התמונת משתמש החדשה, יפה!

• הוסף לסימניות
הילד השני - זה הוא!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1745966:
הילד השני - זה הוא!!

מי זה הוא.
וחוצמזה, שימי לב לציציות בילד השלישי, אני לא מסתבך עם איציק אס אס,
והאמת האמת, נראה לי שבאמת שכחתי ציציות בילד ההוא, אני לא יודע איך זה יכול להיות, אבל שכחתי. אולי זה כי יש לי בנות ולא בנים, והציצית שלי עצמי מוסתרת בחליפה, לא ברור.

• הוסף לסימניות
הילד השני - יש לו ברק כזה בעיניים.. שובב, מיוחד. בקיצור - הוא.
והשלישי צץ רק עכשיו והוא משעשע לגמרי :)

• הוסף לסימניות
יואו איזה חומד!
סתם שאלה - למה אתה מצייר עם קוים בלי לחץ עט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הני p;1746084:
יואו איזה חומד!
סתם שאלה - למה אתה מצייר עם קוים בלי לחץ עט?

זה עם לחץ, אבל הגרף של הלחץ מכוון שהקו העבה יגיע מייד בלחץ מועט, ורק אם אלחץ מאוד חלש הקו ייצא דק, זה ההגדרות שמוצאות חן בעיני כרגע.
כזה-

• הוסף לסימניות
האיורים מאוד חינניים אבל הקונטור כבד וגס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה