דרוש מידע ב"ה אני פותחת חנות לתכשיטי זהב חשוב לי לדעת מה אפשר לשפר מבחינת שירות יחס ועוד

• הוסף לסימניות
היה לך סיפור לא נעים בחנות אשמח שתשתף אותי ,
מנסה כמה שיותר לשכוח מסיפורים לא נעימים
באופן אישי אני מאוד נהנית לקנות במגנוליה יש שם מבחר ממש גדול ונותנים לי להסתכל בעצמי על הכל ולמדוד ולראות עוד ועוד ... יש שם גם שירות פצצה (תיקונים אחריות וכו')

• הוסף לסימניות
מנסה כמה שיותר לשכוח מסיפורים לא נעימים
באופן אישי אני מאוד נהנית לקנות במגנוליה יש שם מבחר ממש גדול ונותנים לי להסתכל בעצמי על הכל ולמדוד ולראות עוד ועוד ... יש שם גם שירות פצצה (תיקונים אחריות וכו')
כמה זמן האחריות ועל מה ? האם שילמת על תיקון גם באחריות?

• הוסף לסימניות
חשוב שיהיה איכותי,
אני ככלה קיבלתי תכשיטים מחנות מסוימת
הזהב הלבן לא איכותי ונהפך לגוון צהוב, וגם השיבוץ נופל הרבה, השעון גם לא עבד לי כמה פעמים
אין לי כח כל פעם להביא ולחכות חודשיים עד שמוכן
בקיצור, לדעתי חייב איכות בתכשיטים ככ יקרים וגם שירות טוב ומהיר
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם לי, הזהב הלבן ממש צהוב.
אם את לא מוכרת יהלומים- תצייני בבקשה שהזרקונים הם לא יהלומים. (מה רבה הייתה פליאתה של חמותי כשאמרתי לה שאין סיכוי שזה יהלומים..)
אני בחרתי תכשיטים ככלה במהירות ובזריזות רק כי החפירה של המוכרת במשפחולוגיה שלי ובעלי (אז) לעתיד גרמה לי לרצות לעוף משם. היום אני אוכלת את הלב.
ותהיי אחראית באמת, לשיבוץ שנופל. אל תגידי שאת אחראית ופועל לא.

• הוסף לסימניות
קניתי טבעת יפיפיה אחרי כחודש התפרקה.
ה'קישוט' יצא מ'עיגול' הטבעת
בחנות לא הסכימו להחליף
אלא לקנות ככל תכשיט זהב שמוכרים ומקבלים כ1/3 מערכו
מאז, כמובן, איני קונה בחנות זו.
אולי הרוויחו כסף
אבל הפסידו לקוחה נאמנה.

• הוסף לסימניות
אחד הדברים שאצלינו במשפחה מאוד חשוב בקניית זהב זה אחריות. שיש אבא ואמא לתכשיט.
אנשים משקיעים אלפי שקלים ולפעמים עשרות אלפים ואז אחרי שבוע שענדו את התכשיט נופל האבן/זרקון ואין אחריות. זה ממש מתסכל.
לכן אצלינו קונים בחנות שמקבלת תיקונים ובלי תשלום נוסף וגם לאחר שנים, שווה לנו ושווה להם.

• הוסף לסימניות
שיהיה לך בהצלחה רבה!
אמרה לי בעלת חנות וותיקה בתחום שיצאה לה הרבה לעזור ולכוון עסקים חדשים
ואין כמו בעלי הנסיון!

• הוסף לסימניות
קנינו טבעת זהב והיה צריך להקטין. כשקיבלתי את הטבעת התברר שהם ייצרו חדשה במקום להקטין את הטבעת שבחרתי
יצאה פחות יפה (הבנתי שזה לא יוצר ע"י אותו יצרן)
מקובל בענף? כי הם טענו שתמיד מעדיפים לייצר חדש מאשר לעשות שינויים בטבעת
אשמח לתשובה

• הוסף לסימניות
מקובל בענף?
נראה לי שלא.

מה שחשוב בחנות תכשיטים לדעתי
דבר ראשון: אמינות ושקיפות (כמה משלמים לגרם למשל, כמה שוקל התכשיט וכד')
כמובן מבחר יפה
שירות מעולה, תשלומים בכל מיני צורות (זהב ישן, מזומן, אשראי, צ'ק וכד')
חווית קניה (חנות נעימה ומזמינה)
שקיות יפות לשימוש בהמשך...
(סליחה על הירידה לזוטות, אבל לכלות זה ממש משמעותי... )
ונתינת שירות אחרי הקניה
(ירד אבן? אחריות עד... נפתח, נשבר, צריך להגדיל וכד')

• הוסף לסימניות
מה שאנחנו מחפשים בחנות לתכשיטי זהב
1. מבחר גדול מאוד - שנמצא משהו שיקלע לטעמנו
2. חשוב מאוד שירות נעים ובעיקר הכוונה מוצלחת
שהמוכרת תדע לכוון אותנו למה שאנחנו מחפשים

• הוסף לסימניות
יהיה ממש כיף אם המוכרות ידעו את המחירים!!
מכירה חנות אחת שקבוע המוכרות לא יודעות מחירים, אז הן שולחות ווצאפים למנהלת ואני צריכה להמתין לישועה... וחלק מהן המציאו לי מחירים ככל העולה על רוחן, ושנייה אחר כך קיבלו הודעה עם מחיר נמוך משמעותית ממה שהמוכרות המציאו...
בקיצור אני חושבת שבחנות תכשיטים כדאי לשלם למוכרות מקצועיות וללמד אותן את המלאכה

נקודה נוספת, פחות חשובה- לפעמים בעל נכנס לקנות לאישה תכשיט וממש ניכר שאין לו מושג איפה להסתכל, אפשר לסמן לו איפה הוא יכול למצוא דברים נחמדים. וכן אם הוא מרכיב 'סט' שאין קשר בין הצמיד לשרשרת ולעגילים, אפשר לנסות לעזור. לא אומרת לתת שירותי ייעוץ אישי לגברים, אבל אם הם קונים שלוש דברים יקרים שאין בינהם קשר אפשר לומר לו שזה לא הולך ביחד, שירות בסיסי ללקוח שמשקיע מהונו...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לשים לב לאיכות התכשיטים!
אני רגישה מאד לתכשיטים שלא עשויים מזהב או כסף טהור,
ככלה קיבלתי עגילים יקרים מאד מזהב טהור כמובן,
אבל דווקא החלק שנכנס לאוזן והכי קריטי שיהיה זהב, התקלף והשחיר וכל שבת זה סיוט מחדש,
במהלך השנים לא יצא לי לגשת לחנות, בפרט שזה בעיר אחרת, והתייאשתי מזמן,
אבל נשארתי מאוכזבת..

• הוסף לסימניות
אולי לשים מחיר על התכשיט עצמו.
לא נעים לי שכל תכשיט שנראה לי אני צריכה שהמוכר ישקול אותו ויגיד לי מחיר ובמיוחד שכל אחד שם לעצמו גבול במחיר שהוא מתכוון לשלם.

חנויות תכשיטי זהב בכללי זה החנויות שפחות נעים לי להיכנס אליהם.

לא יודעת אם מעשי מה שכתבתי אבל שווה להתאמץ בשביל זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה