דרוש מידע ב"ה אני פותחת חנות לתכשיטי זהב חשוב לי לדעת מה אפשר לשפר מבחינת שירות יחס ועוד

• הוסף לסימניות
1.אחריות לתכשיטים ואפשרות לתיקון
2.מבחר ענקקק- בתור כלה הגעתי לחנות עם אפס מבחר והתביישתי לבקש ללכת לחנות אחרת, המוכרת צעקה עלי שאני כלה בלי טעם... ב"ה שזכיתי בחמות מדהימה שהודיעה לה שאצלה אני לא קונה ולי אמרה שאם אני לא מוצאת מצידה לעבור גם 30 חנויות
3. שירות וזמינות גם אחרי שקונים
וכן מצטרפת ל@מאמימוש בנוגע לשקיות;)

• הוסף לסימניות
חנות שלא נותנת שקיפות ללקוח כמה גרם שוקל הזהב, כדי שהלקוח יראה את הצג על המשקל, אנחנו לא קונים ממנו

• הוסף לסימניות
1.אני בתור כלה(10 שנים) מאוד רציתי שרשרת תיליון, וממש לא אהבתי את התכשיטים המשובצים שהיו אז.
אבל המוכרת שכנעה אותי ש"החמיות" לא אוהבות שקונים את זה כי זה לא מספיק מרשים וכלתי, ולא נתנה לי כל כך ברירה,
אז קניתי ובמהלך השנים בקושי השתמשתי עד שמכרתי (וקיבלתי כמובן רק שליש מחיר)
2.על השיבוץ היה אחריות רק לחצי שנה, ואחר כך כל אבן קטנטנה עלתה 10 שקלים, הלכתי כמה פעמים ושילמתי עד שנמאס לי.....

• הוסף לסימניות
אמינות.
קרה לי שקניתי תכשיט שהיה צריך תיקון ואמרו לי מחיר מסויים. שבאתי לאסוף את התכשיט ולשלם - פתאום המחיר היה גבוה ב100 שקלים.
למרות שניסיתי להתמקח - לא הועיל..
שהכסף ילך כפרה, אבל התאכזבתי מהחנות נורא וכנראה לא אחזור לשם.
(למרות שהתכשיט עצמו איכותי מאוד ואני נהנית ממנו עד היום).

• הוסף לסימניות
אצלנו היה סיפור בשעון זהב שהסוגר נםתח מעצמו כמה פעמים ואף התפרק
החשש הגדול היה כי אם זה יקרה בשבת אז הסוגר הופך למוקצה וא"א לטלטלו
ואם זה נפל ברחוב , הלך על הזהב
הלכנו לחנות
וגם בפעם השניה הם עדיין עשו תיקון וגם בפעם השלישית והרביעית
אנו ציפינו להחלפה של הסוגר לחדש ולא לתיקונים

בנוסף:
כשהמוכר מתחיל לתת תירוצים, או לנסות לגלגל אחריות
"מענין זה דבר של אמור לקרוא אני יעביר את זה לספק או לסוכן"...
זה מעצבן מאד
זה נשמע תחילת התנערות של החנות וגלגול הנושא להחלטת הספק
אני קניתי ממך, אני רוצה שאתה תטפל בזה
לטעמי, עדיף לומר:
אוי ויי, אני מחר/שבוע הבא יעביר את זה לסוכן שיטפל בזה מיידית...

• הוסף לסימניות
צמיד זהב בלבישה שבוע אחרי החתונה,
הספיק להיות על היד חצי שעה ונפל- הסוגר פשוט נפתח.
(לא שמתי לב, נס שחברה ראתה אותו קודם, מצאה והחזירה)
בחנות לא לקחו אחריות, הודו שהסגירה בעייתית, אבל עשו תיקון ב180 שח,
(כלומר התיקון חינם, התשלום על הזהב שנוסף)
בלבישה הבאה שוב נפתח מאליו..
עשו תיקון יותר מסיבי ב360 שח
היום כמה שנים אחרי הסגירה באמת טובה.
לחזור לחנות ההיא? אין לי חשק….

• הוסף לסימניות
אמינות
משהי במשפחה קנתה שעון זהב, ביקשה להקטין את השעון וכמשהי שפעם ראשונה קיבלה דבר כזה בחייה כבחורה בת 20- לא זכרה את דווי הזהב.
החנות לא טרחה להחזיר לה את החוליות שהורידו (ששוות כסף!) והשאירו לעצמם

• הוסף לסימניות
התכשיטים החדישים דקים מאד ונקרעים מהר
החלפתי צמיד חוליות קלאסי בצמיד דק עם כדורים
נקרע ונפל - תיקנתי
בפעם השלישית נאבד...
כלתי בחרה תליון יפה (העדיפה)
דרשתי שרשרת יותר חזקה
נתנו לי שרשרת עשויה שלש שרשראות באמת יותר מתאים לכלה

כדאי תמיד להביא מישהו שמבין בתכשיטים לקניה כ"כ משמעותית

חשוב שהתכשיטים יהיו ארוזים בצורה מכבדת גם בחנות
המליצו על מכירה ביתית (בסלון - אין בעיה)
חלק מהשרשראות היו כמה יחד בקופסת פלסטיק פשוטה של חד פעמי
התביישתי בפני כלתי .

ברכה והצלחה !
בבורסת היהלומים מברכים "מזל וברכה!"

• הוסף לסימניות
ברכה והצלחה.
ועצה: לפחות בתקופה הראשונה עד שהעסק מתבסס קצת, רצוי לא לקחת מוכרות שיעבדו בשבילך .היי את בעצמך המוכרת.

• הוסף לסימניות
קנינו עגילים שנשברו לפני ששמו אותם באוזן
והמוכרת אמרה זה כנראה תנועה שלא הגיונית אחרת לא הגיוני שנשבר
למרות שלא עשינו דבר, פשוט החיבור היה חלש
לדעתי, גם את המוכר/ת צודקים צריך להוציא לקוח מרוצה

• הוסף לסימניות
שבאים לחנות שהיה נעים למדוד ולהסתכל ולא שכל רגע חופרים לך ומחיבים אותך לקנות!
כל ה"צריך/ה עזרה?" למיניהם רק פוגע בחנויות והם לא מבינים את זה
הצלחת פעם אחת עם המון לחץ ואחרי שהוצאת לי את כל הארונות בלי שביקשתי ופתחת אריזות כדי לגרום לי לקנות
לעולם יותר לא אכנס לחנות שלך
הכי טוב לשבת בשקט ואם מבקשים עזרה לעזור באדיבות
הלחץ האגרסיבי הזה לגרום לי לקנות כאילו אני בשוק רמלה לוד במקום לבחור את מה שאנחנו אוהבים בשקט גורם לי ולאשתי לדלג על חנויות באופן קבוע

• הוסף לסימניות
היה לך סיפור לא נעים בחנות אשמח שתשתף אותי ,
אמינות, אמינות, אמינות!
ויושר!
קניתי שרשרת יהלומים (למפרע הסתבר שאלו יהלומי מעבדה ושיקרו לנו במצח נחושה).
השרשרת הזו היא בר של יהלומים שלאחר שימוש פעם אחת התעקמה בצורה מזעזעת, פניתי אליהם וכמובן האשימו אותי... בסוף התירוץ היה "הזהב היום גמיש", שקרים במצח נחושה בקצב נוראי.
0 איכות, 0 שירות.
ממליצה לך בשביל לקנות אמון של לקוחות קודם כל להשאיר את החנות כמשהו בוטיקי ואישי ולא מסחרה בניגוד לחנות המאד מפורסמת ששם עברתי מה שעברתי. (לא חוזרת לשם בחיים!!!)
ותהיי אמיתית וכנה עם הלקוחה, בטוחה שככה תצליחי לקנות לך שם של מקום ששווה לבוא ולקנות בו.

• הוסף לסימניות
אה
ולא צריך להתלהב מכל תכשיט שלך עצמך
תני לה לבחור ואם את רוצה תאמרי לדעתי פלוני יותר מרשים....

• הוסף לסימניות
להתאים את התכשיט ללקוחה, קניתי לבת שלי עגילי זהב חישוק קטן וצמוד שיתאים לבית ספר, מה שקרה שהוא היה מדי קטן ופשוט לחץ לה חזק על האוזן והיא לא יכלה להשתמש בו, חזרתי לחנות לשאול מה לעשות אז בעל החנות אומר לי, העגיל הזה מתאים לילדה קטנה ולא גדולה היא לא יכולה ללכת עם העגיל הזה זה ממש מזיק לה ... אמרתי לו אז איך מכרת לי אותו הרי הייתי עם הילדה וראית שקניתי והייתי גם לבד בחנות אז לא לא אמרת לי? לתקן הוא טען שא"א למרות שהלכתי אח"כ לצורף שאמר שזה כן אפשרי רק יקר, בקיצור עגיל יקר ולא שימושי , כמובן שלא אחזור לחנות כזאת.

שירות תיקונים , שוב סיפור על עגילים שנשברות כל הזמן ואחריות על תיקון היא רק לשנה מה שממש לא מספק.

• הוסף לסימניות
בתור נשואה צעירה ניגבתי את היידים במגבת אצל חמותי
והיהלום נתפס במגבת ונפל
החנות אמרה שזה בעיה שלהם והם ישבצו מחדש
שמו משהו מאוד קטן ולדעתי גם לא יהלום...

• הוסף לסימניות
שמעתי מכלות שיש חנות מאשדוד שבאה עד לבית
והן היו מש מרוצות גם בבית שלך עם האחיות חברות או כל מי שאת רוצה להתייעץ וגם מבחר ענק של תכשיטים
כל מי שהיה לה את השירות הזה היא היתה מאד מרוצה וגם מהשירות תיקונים הם באים עד הלקוח וגם מחזירים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה