ב"ה - דרושה עזרה דחופה - האם זה אפשרי בפרימיר?

• הוסף לסימניות
שלום לכול הנמצאות
יש לי שאלה והיא חשובה ודחופה לי מאד, אשמח לכל עזרה בנושא.
תודה מראש!!
אז ככה -
האם אפשרי לעשות אפקט של 'ציור' בפרימיר?
הוי אומר - יש לי ציור בקוים ואני רוצה לעשות אפקט כזה שברגע שאני מניחה את הסימן של העט, יצויר הקו - או להראות את התמונה בפס אחרי פס, או בצורה שאני אגדיר לו, כמובן לא דרך הבהירות (לא שקיפות כי זה לא נראה כציור).
או שזה אפשרי רק באפטר?
אל תהססו גם לתת אפשרויות שדורשות זמן או מאמץ.
אשמח לכל עזרה.
תודה..

• הוסף לסימניות
יש דרך ארוכה קצת אבל זה ממש נותן את זה:
קודם יש לחלק את התמונה הזו לכמה תמונות, ובכל תמונה למחוק חלק מהתמונה (בפוטושופ), את הראשונה להשאיר שלמה, ואז מייבאים את התמונות בשכבות לפרימייר ומשחקים עם אפקט הcrop...

• הוסף לסימניות
הו.. י', תודה על הרעיון!
ועל ההיענות המהירה!
"הזמן קצר והמלאכה מרובה".. מכירים אולי אפשרות לעשות זאת אוטומטי? עדיף לי
אומנם אפשר לעשות כך, ואם לא תהי'ה לי ברירה אקח את זה, אך היתי מעדיפה איזה פריסט (תבנית) מוכן שאפשר לעשות זאת בקלות.
הציור מורכב מכמה פסים על אותו חלק, כך שזה קצת מורכב.. נראה איך בע"ה..
אם יש עוד רעיונות - אשמח מאד ללמוד!

• הוסף לסימניות
אפשר ע"י אפקט stroke בפרימייר אבל זה עבודה הרבה יותר קשה מאפטר

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה על ההיענות!
אפשר קצת פירוט על אפשרויות האפקט, בבקשה? :)
זה אפשרי על כמה פסים צפופים באותו חלק? הוא עובד אוטומטית או שצריך לעקוב איתו, בערך כמו במסך ירוק?
אשמח לתשובה..

• הוסף לסימניות
יש עוד הצעות, פליז?
מומחים... איפה אתם בדיוק?...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה