- הוסף לסימניות
בדיקות!אבדו ערכות
או אבדו בדיקות שנעשו?
מתוך 'כל רגע':
יואב אבן חושף ב׳ערוץ 12׳ - כ-10.000 בדיקות נעלמו בימים האחרונים למשרד הבריאות.
בדיקות!אבדו ערכות
או אבדו בדיקות שנעשו?
מסתבר שעוברים שם קורס טייס או צנחנות .....בין לבין לרענון והחבר'ה נסחפו מידיי..מדינת חלם!
עכשיו מתחיל להיות מובן הסיפור של ההמתנות לתשובות.בדיקות!
מתוך 'כל רגע':
יואב אבן חושף ב׳ערוץ 12׳ - כ-10.000 בדיקות נעלמו בימים האחרונים למשרד הבריאות.
ברור שאין שום השוואהזה מאוד מענין מה שאת כותבת, דוד שלי השתחרר בדמעות בערב ליל הסדר כשב"ה הבדיקה השניה יצאה שלילית.
הוא סבל שם מאוד.
כנראה שכשזה משפחות שלימות זה נראה אחרת, זה כנראה סגנון מסוים של משפחות.
זה אברך חסידי מבוגר, שהופעות לא מענינות ובטח שלא הקרנות.
אז זה משהו אחר לגמרי.יש ויש
ביתד היה ראיון עם מישהו משם שממש סובל, וכך שמעתי מעוד אנשים.
ומצד שני - מכירה מישהי שנמצאת עם כל הילדים שלה [ובעלה] ונהנית עד הגג....
אויש, נו זה פשוט מצחיקפרופ' בן ישראל מבהיר כי "ככה זה בכל העולם. גם במדינות שבהם נקטו בסגר כמו איטליה וגם במדינות שלא ביצעו סגר כמו טייוואן או סינגפור". במדינות כאלה וכאלה קיימת עליה עד השבוע ה-4-6 ומיד לאחר מכן התמתנות עד היעלמות בשבוע השמיני.
בהחלט מצטרפת לכל מילה.אז זה משהו אחר לגמרי.
כל עוד שמענו רק צד אחד, היה נשמע שהמצב שם דומה למחנות ריכוז. ולא אני המצאתי את ההשוואה, היא הועלתה פה על ידי אנשים "סובלים".
כעת, כששומעים שיש שם אנשים שאפילו נהנים, כנראה שהמצב לא כל כך גרוע, רק מה , יש אנשים שמצפים להנות שם ברמה של בית מלון, וכשהאוכל קר זה אצלם סבל, או אולי שלא עטפו להם את השולחן בחדר בשלוש עטיפות הם מרגישים בבית חולים גויי.
אז תודה לכל אלו שהביאו צד שני למלוניות. אני מבינה עכשיו שהמצב סביר עד טוב.
ואנשים פשוט מצפים למשהו כיפי ולא מבינים שזה בית חולים שרק במקרה ממוקם בבית מלון.
אגב, אני כשהייתי בעין כרם באשפוז הייתי במחלקה זוועה ישנה, ממש לא נהנתי, אני יכולה גם לתאר פה אנשים שבכו והתחננו להשתחרר , עד שזה קרה סוף סוף.
אז מה, זה בית חולים . פרופורציות , מישהו?
נמצאו בדיקות רק שלא ידוע למי משויך.מישהו מצא 10,000 בדיקות ביש חסד, באושר עד, או שמא בבית המרקחת, או בכלל ככה, זרוק ברחוב?
כי:
"10,000 בדיקות 'נאבדו' למשרד הבריאות"
(ערוץ 12; יואב אבן)
איך, אבל תסבירו לי איך למען ה' 'נאבדים' כאלו דברים?!
זו הסיבה להשתטחות העקומה...![]()
![]()
![]()
מדינת חלם!
רעיון טוב!!איפה אפשר לבדוק היחס בין נדבקים לנבדקים? האם יש איזה אתר שמופיע שם כמות הנבדקים?
היום עוד לא נגמר, בדקות הקרובות עדכון נוסף.257 חולים חדשים
ביממה האחרונה
מ-ש-ת-ט-ח-ת
כמה מהם בירושלים ובני ברק?257 חולים חדשים
ביממה האחרונה
מ-ש-ת-ט-ח-ת
12758 חולים12758 נדבקים
בדרך כלל זה לא כך למה לומר שהיום יהיה שונה?היום עוד לא נגמר, בדקות הקרובות עדכון נוסף.
במחלימים זה12758 חולים
257 חדשים ב 24 שעות
2624 מחלימים
143 נפטרו
140 מונשמים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים