קורונה ב"ה העקומה משתטחת

• הוסף לסימניות
אז זה משהו אחר לגמרי.
כל עוד שמענו רק צד אחד, היה נשמע שהמצב שם דומה למחנות ריכוז. ולא אני המצאתי את ההשוואה, היא הועלתה פה על ידי אנשים "סובלים".
כעת, כששומעים שיש שם אנשים שאפילו נהנים, כנראה שהמצב לא כל כך גרוע, רק מה , יש אנשים שמצפים להנות שם ברמה של בית מלון, וכשהאוכל קר זה אצלם סבל, או אולי שלא עטפו להם את השולחן בחדר בשלוש עטיפות הם מרגישים בבית חולים גויי.
אז תודה לכל אלו שהביאו צד שני למלוניות. אני מבינה עכשיו שהמצב סביר עד טוב.
ואנשים פשוט מצפים למשהו כיפי ולא מבינים שזה בית חולים שרק במקרה ממוקם בבית מלון.

אגב, אני כשהייתי בעין כרם באשפוז הייתי במחלקה זוועה ישנה, ממש לא נהנתי, אני יכולה גם לתאר פה אנשים שבכו והתחננו להשתחרר , עד שזה קרה סוף סוף.
אז מה, זה בית חולים . פרופורציות , מישהו?
היה שינוי בתנאים וביחס לאחר שהחולים הפגינו על כך.
המלון ניסה לרכב על ההזדמנות שנקרתה בדרכו.
ולא לעמוד בהתחיבויות לפיקוד העורף.(הכשר ,אי בידוד ועוד..)
אך ,כאמור ,לאחר פרובוקציה הענין סודר ב"ה.
וכן,למרבה הפלא.
אנשים מחלימים זקוקים לתנאים . :)

• הוסף לסימניות
להבנתי, ייקח חודש וחצי כדי ליישר את העקומה הזו.
ספירת העומר.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה