דרוש מידע ב"ה יש לנו תינוק בן חודש, אוכל מבקבוק, לפעמים שאוכל הכל דרך הבקבוק בלי להזיל טיפה הצידה, ולפעמים אוכל ונוזל לו מהפה חצי בקבוק!!! יש עצות??

• הוסף לסימניות
לא נראה שיש משהו ספציפי... נגיד הוא מתחיל לאכול יפה בלי להזיל, אני מוציא לו את הבקבוק מהפה כדי שינשום ובסיבוב הבא הוא כבר מתחיל להזיל...

• הוסף לסימניות
לפעמים זה הזווית של התפיסה של הבקבוק.

אין הרבה מה לעשות עם זה. שים לו חיתול מתחת כדי שלא ירטיב את הבגדים.
וזה יסתדר עם הזמן.

• הוסף לסימניות
התינוק שלי לא מוכן לאכול בכלל מבקבוק תודי לה'

• הוסף לסימניות
אם זה בקבוק מאמ יש לו סגירה שצריך ללמוד אחרת הכל נשפך.

• הוסף לסימניות
זה נשמע שלפעמים התינוק פשוט לא מצליח לתפוס את הבקבוק עד הסוף
תנסו אולי להחליף פטמה לצורה אחרת או גודל אחר או חומר אחר

• הוסף לסימניות
תשימי לב שהחור שמופיעה בפיטמה של הבקבוק נמצא כלפי מעלה.
אני מתכוונת לחור שמיועד לשחרור האויר מהבקבוק

• הוסף לסימניות
ווואו מזדהה עם התופעה
זה כ"כ מתסכל
הבן שלי היה בדיוק אותו דבר עד שהחלפתי לו לבקבוק של מאם והתופעה נעלמה כלא הייתה

• הוסף לסימניות
א. איזה בקבוק? בבקבוקים של מאמ מאוד קריטי הכיוון.... גם לבן שלי זה קרה עכשיו בבקבוק הזה.
לילד הקודם השתמשתי באוונט והיה מצויין!! (רק שהבקבוקים שלהם קצת יקרים...)

ב. תקראו קצת על שיטות האכלה
היום אומרים להחזיק את הילד כמה שיותר מאונך ואת הבקבוק במאוזן, כשהפיטמה לא מלאה לגמרי ככה יש לתינוק שליטה כמה הוא רוצה להוציא ולא נשפך לו לתוך הפה.

• הוסף לסימניות
בטוח נוזל מהפה ולא מהבקבוק?
כשזה קורה, נסה לבדוק את הבקבוק בתנוחה מאוזנת, אם לא נוזל מבין הבקבוק למכסה...

• הוסף לסימניות
לא נראה שיש משהו ספציפי... נגיד הוא מתחיל לאכול יפה בלי להזיל, אני מוציא לו את הבקבוק מהפה כדי שינשום ובסיבוב הבא הוא כבר מתחיל להזיל...
הרבה מזל טוב והרבה הצלחה!!!
קורה הרבה. מנסיון רב שלי (4 בנות צפופות בהן תאומות) הרבה פעמים התינוק אוכל טוב אך כשעוצרים את הרצף הוא לא רוצה להמשיך לאכול. אל דאגה כשהוא יהיה רעב הוא יודיע (גם ב3 לפנות בוקר..o_O:sleep:).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה