ב"ה ~ לגבי ווינדוס 8 - מסך התחל

• הוסף לסימניות
שבוע טוב לכולם,
ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לבעי'ה שלי, והחלטתי להעלות אותה לכאן.
הבעי'ה היא כך-
יש לי ווינדוס 8,
כשאני נכנסת למסך החיפוש, הפונקצי'ה של שולחן עבודה נמחקה לי, כך שאני צריכה כל פעם לפתוח תוכנה שתעלה על השולחן עבודה ואז לסגור אותה וכך להיכנס.
זה מפריע בעיקר כשהמחשב נכבה וכשמפעילים הוא נכנס ישר למסך ההתחל ולא לשולחן העבודה.ואז אין כניסה ישירה לשולחן עבודה.
ניסיתי לסדר ולא הצלחתי
אם תוכלו לעזור אני אודה מאד!!!

• הוסף לסימניות
הכפתור הפיזי של ווינדוס במקלדת + D, מביא לשולחן עבודה

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אשמח לאפשרות גם להוסיף את פונקצית השולחן עבודה עצמו למסך התחל,
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
את נכנסת לדיסק c - - משתמשים - - שם המשתמש שלך - - שולחן העבודה (אם באנגלית אז desktop), עומדת על התיקיה של שולחן העבודה, לחיצה ימנית ו"הצמד להתחל",
הרגע ניסיתי ועבד, אז בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
זו התוכנה שמדמה לwindows 7?
יש כאלו שנוח להם הממשק של 8!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קראנצול;1437437:
זו התוכנה שמדמה לwindows 7?
יש כאלו שנוח להם הממשק של 8!

התוכנה רק יוצרת את כפתור ההתחל הישן והאהוב ובברירת מחדל החלונות עולים לשולחן העבודה תמיד אפשר לעבור לממשק המטרו של 8 בלי בעיה פינה שמאלית למטה או דרך כפתור ההתחל וכו'..אבל אם באמת כל כך אוהבים את המטרו ולא רוצים זכר לכפתור ההתחל הישן אז באמת לא להתקין..

• הוסף לסימניות
לא לא...
לא התכוונתי.
לכן שאלתי אם זה התוכנה שמדמה לwindows 7,
סליחה אם זה היה מידי תוקפני:)

• הוסף לסימניות
לא צריך להתנצל..חחח.ההגדרה של "מדמה ל windows 7" לא נכונה כי לא נעשה שום דבר לעצם מערכת 8...רק תוספת קטנה של שירות כפתור ההתחל הישן (כמו של 7) ותו לא...ושוב סליחה שהרגשת צורך להתנצל..

• הוסף לסימניות
זה מוסיף לי את השולחן עבודה כתיקי'ה, ולא כמסך רגיל!
אני רוצה מסך רגיל - כמו שהי'ה לפני שנמחק :(
אפשרי?
לגבי האפשרות של התוכנה - אין לי בעי'ה עם ה8, הוא דווקא בסדר גמור. חוץ ממה שלא...

• הוסף לסימניות
אולי להיכנס ל"כל האפליקציות" ושם ב"שולחן עבודה" ללחוץ לחיצה ימנית,
ו--- "הצמד להתחל".
תנסי...
תכתבי אם תצליחי, מעניין אותי

• הוסף לסימניות
תודה.
אבל נותן שוב את אותה האפשרות.
לפתוח את התיקי'ה ולא את מסך השולחן בעצמו.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
זה ממש מוזר, אני עשיתי "הסר" לשולחן עבודה ואז הוספתי מ"כל האפליקציות" וחזר לאפשרות הרגילה, ולא בתור תיקיה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה