ב"ה ~ מחירים לתוכנת עריכה

• הוסף לסימניות
ב"ה
שלום לכולם!
יש לי שאלה ואשמח מאד אם תוכלו לענות לי עלי'ה
אני רוצה להרחיב ולשכלל את העסק שלי בע"ה ולכן אני רוצה לברר על תוכנות משוכללות יותר ממה שיש לי כרגע (cs2)
אני רוצה לברר מחירים לתוכנות עריכה - פוטושופ, פרימיר פרו ואפטר אפקט מתקדמות cs5 או 5.5
אני למדתי על cs4 ודווקא נהניתי ממנו מאד. אך אני רוצה משהו מתקדם שיתן לי אפשרויות רבות יותר ויותר נוחות ומהירות בעריכה.
אני אשמח לשמוע עלי'הן - מחירים וכל מה שיש להוסיף עלי'הן
תודה רבה לכולם!!!

• הוסף לסימניות
ב"ה
???????
אפשר תגובה בבקשה???
זה דחוף!
אם יש לכם מושג גם לגביחבילות שלמות זה יוכל לעזור
תעשו לי טובה ותשתדלו לעזור לי..
אני לא נכנסת הרבה בגלל חוסר בקו ביתי, אבל אני כן משתדלת להיכנס מתי שרק ניתן.
אני צריכה את זה עד סוף השבוע הזה...:eek:
מאין יבוא עזרי???:confused:

• הוסף לסימניות
כיום כבר בקושי משתמשים בCS5 או 5.5
יש כבר CS6 או CC
התוכנות האלה כל הזמן מתקדמות...

• הוסף לסימניות
קודם כל - תודה!!
אני פשוט התרגלתי לקודמות וקשה לי עם 6
מה זה cc? זה כמו 6 או בכלל משהו אחר?
זה מתאים לעריכה מקצועית ונוחה?
אשמח לשמוע חוות דעת!:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה