ב"ה - שליחת קבצים במיל- עזרה דחופה!

• הוסף לסימניות
ב"ה
שלום וברכה
אני צריכה לקבל קובץ שאינו נכנס במיל רגיל
הבעי'ה שאני לא מצליחה להוריד בשום אופן מג'מבו מיל!
רציתי לשאול - אתם מכירים בבקשה אתר ידידותי וברור מאד שאפשר לשלוח בו קבצים - והוא גם מובן וידידותי. שאפשר לתת אותו גם לכאלה שלא עשו דוקטורט במחשבים? ;)
הדגש הוא בעיקר על טוב, נוח וברור ולא חסום. (או שאפשר לפתוח בלי בעיות מיוחדות)
ובכל מקרה - אשמח לקבל מידע -
איך אפשר להעלות קבצים לאתר הזה - http://magicode.me?
בתודה רבה רבה מכל מי שאפילו רק יביא חלקיק מידע כפי יכולתו - המידע חשוב ודחוף לי מאד!

• הוסף לסימניות
ג'מבו מייל בד"כ ידידותי,
אבל אפשר לנסות גם דרובוקס או גוגל דרייב

• הוסף לסימניות
אני עובדת עם הדרובוקס. מאד נח וקל

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל אחת ואחת שענתה!!
אפשר הוראות העלאה לדרופבוקס?

• הוסף לסימניות
תודה תודה תודה!
אם רק היתי יכולה לצלצל כמה פעמים ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אין לי מילים להודות!
תודה רבה!
על הרצון הכן והחם לעזור
שה' ישלם שכרכן בטוב
ונזכה לשמוח בבית המקדש בקרוב...
בזכות אהבת חינם ניגאל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה