מידע שימושי ב ו ג ב ו הפעם בתאומים.........

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל גיסה
תשמח לשמוע חוות דעת על עגלת תאומים
ואיפה משתלם וזול לקנות?(המליצו לקנות באילת שווה?)

• הוסף לסימניות
מבררת בשביל גיסה
תשמח לשמוע חוות דעת על עגלת תאומים
ואיפה משתלם וזול לקנות?(המליצו לקנות באילת שווה?)
אם מתאים לה, שווה ביד 2, יש שם עגלות כמו חדשות במחירים משתלמים

• הוסף לסימניות
תחשבו על המדרכות
על קיפול עגלה לרכב/ אוטובוס
על המעלית
על דלתות כניסה מסוימות

• הוסף לסימניות
אם מתאים לה, שווה ביד 2, יש שם עגלות כמו חדשות במחירים משתלמים
שימו לב שכל העגלות היפות נמכרות ע"י אותו מפרסם
אני מכירה הרבה מאוד נשים שגנבו להם בוגבו במצב חדש
תעשו אחד פלוס אחד
לא נראה לי בעיה הלכתית לקנות מגנב , אבל אני לא הייתי רוצה עגלה כזו

• הוסף לסימניות
מניסיון - עגלה אלופה, אין עגלת תאומים מוצלחת ברמה הזו בשוק.
היא נראית רחבה יותר ממה שהיא באמת, בפועל כמעט ולא נתקלתי במקום שהיא לא עברה בו,
הנסיעה שלה חלקה - מרגיש כמו מנוע, מנווטת בקלות רבה ביד אחת.
היא אמנם כבידה יותר מהעגלות האחרות, אבל הגלגלים שלה מאד גדולים, ככה שגם במדרגות לא קשה להעלות (כמובן באופן יחסי לעגלות תאומים אחרות, כי תמיד עגלת תאומים היא כבדה).
אפשר לפרק אותה לעגלת יחיד! זה פלוס עצום שאין בשום עגלת תאומים נוספת.
חזקה מאד, מתפרקת ומתכבסת בקלות מרובה, לוק מושלם.
פחות מתאימה למתניידים הרבה בתחבורה ציבורית, כי בשביל לפרק אותה ולחבר אותה חזרה בתא מטען + להחזיק צמד עוללים בינתיים - צריך הרבה זוגות ידיים פנויות...

• הוסף לסימניות
מושלמת ....
לדודה שלי יש אחת כזאת ותאומים הם כרגע כימעט בני שנתיים חורשת עליה מאז שנולדו
המוןןןןן לכל מקום היא באה איתם

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל המגיבות
אשמח לדעת לגבי הקניה
איפה מומלץ לקנות(מבחינת מחיר)!

• הוסף לסימניות
שימו לב שכל העגלות היפות נמכרות ע"י אותו מפרסם
אני מכירה הרבה מאוד נשים שגנבו להם בוגבו במצב חדש
תעשו אחד פלוס אחד
לא נראה לי בעיה הלכתית לקנות מגנב , אבל אני לא הייתי רוצה עגלה כזו
זה ממש לא נכון לפסול בשביל זה את כל מוכרי הבוגבו ביד 2,בטוחה שיש שם גם אנשים תמימים שרוצים למכור את העגלות שלהם.
פשוט צריך לבדוק ואם זה נראה מישהו הגון אז לקנות בלי חשש

• הוסף לסימניות
עגלה נוחה מאוד אבל כבדה מאוד
אני כן נתקלתי במקומות שלא עובר
ממליצה לקנות רק ממשווק מורשה (מנסיון מר)

• הוסף לסימניות
זה ממש לא נכון לפסול בשביל זה את כל מוכרי הבוגבו ביד 2,בטוחה שיש שם גם אנשים תמימים שרוצים למכור את העגלות שלהם.
פשוט צריך לבדוק ואם זה נראה מישהו הגון אז לקנות בלי חשש
אני פשוט מכירה יותר מידי סיפורים מקרוב של אחיות וחברות שגנבו להם
והם אפילו מצאו את העגלה ביד 2 ( לאחת מהם היה גגון מאוד יחודי שהתפרסם ביד 2 רגע שנגנב לה )
והיה לה סרטון של הגנבת (בחדר המדרגות היה מצלמה) והיא באה למשטרה עם הכתובת והטלפון של הגנבת
אני לא זוכרת את המקרה בדיוק אבל היה לה הוכחות חותכות שזו היא
והמשטרה לא עשתה כלום בנידון :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

‏מכונת אספרסו Delonghi DEDICA STYLE EC685 דה לונגי - דרוש מידע...

https://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=963520

צילום מסך 2025-09-30 233511.png
אני רוצה לקנות את המכונה הזו ואשמח לשמוע חוות דעת מניסיון של אנשים
א כמה זמן היא באמת מחזיקה - (לפי כמות שימוש יומי)
ב האם שווה הטעם של הקפה ?
ג אזו תקלה הייתה לכם במכונה ? - ככל שהייתה)
ד ובעיקר הם ההוצאות הנלוות תיחזוק המכונה ?
תודה רבה על כל מידע.
0 תגובות
היי כולם,
רציתי לשתף משהו שאולי מעניין אתכם, במיוחד אם אתם עוד לא ניסיתם להזמין
בטמו.
מצאתי שהם עכשיו נותנים קוד קופון שמוריד 400 ש"ח בהזמנה ראשונה! כן, 400 ש"ח – לא מעט, במיוחד כשהמחירים שלהם די זולים מלכתחילה.

אני לא בטוח אם זה תקף לכולם או שיש מגבלות מסוימות, אבל הקוד תקף רק למשתמשים חדשים באתר.
זה אומר שאם אתם שוקלים להזמין, זו הזדמנות ממש טובה לבדוק בלי להוציא יותר מדי כסף.

אני כבר עשיתי הזמנה קטנה לפני כמה שבועות בלי הקופון, ועכשיו כשאני רואה את ההנחה הזו, ממש התחשק לנסות להזמין עוד כמה דברים עם הקוד.

אם מישהו כאן כבר ניצל את הקופון, איך היה? כדאי לשים לב למשהו מיוחד? האם יש מוצרים שבאמת משתלם להזמין עם ההנחה?

מצד שני, תמיד צריך לזכור שמדובר במשלוחים מארצות אחרות, ולעיתים המוצרים לא באיכות הכי גבוהה, אז לא כדאי להתלהב יותר מדי, אבל זה בהחלט שווה לנסות.

בקיצור, אם אתם חדשים בטמו – חפשו את קוד הקופון לפני ההזמנה, זה יכול לחסוך לא מעט.

אשמח לשמוע חוות דעת של אחרים!
1770633182722.png
הממונה על התקינה במשרד הכלכלה והתעשייה, יחד עם מנהלת אגף הרכב במשרד התחבורה והבטיחות בדרכים, מפרסמים היום (שני) אזהרה דחופה לציבור ההורים והמטפלים. ההודעה קוראת להפסיק לאלתר כל שימוש במצב "כיסא בטיחות לרכב" (התקן ריסון) בעגלות מהמותגים Angels ו-MeiLY.
על פי ממצאי הבדיקה, המוצרים הללו אמנם יובאו לישראל כעגלות, אך שווקו בפועל גם ככיסאות בטיחות לרכב, וזאת למרות שלא קיבלו את האישורים הנדרשים בהתאם לחוקיות היבוא ולתקנות התעבורה. הכיסאות מיועדים לפעוטות כבר מגיל לידה, ואי עמידתם בדרישות הבטיחות המחמירות עלולה להוות סכנת היפגעות חמורה במקרה של תאונה או בלימת פתע.

האזהרה מתייחסת לעגלות המשולבות עם כיסאות בטיחות מדגם G308 שיוצר בסין, ושווקו בארץ תחת שני שמות מרכזיים: עגלת תינוק 4 מצבים של מותג Angels, ועגלת מאילי (MeiLY) בגרסת 4 ב-1.

בעקבות מידע שהגיע לידי רשות התחרות ומשרד הכלכלה בדבר שיווק המוצרים הללו בחנויות פיזיות ובאתרי אינטרנט ללא האישורים המתאימים, החלו מנהל התקינה ואגף הרכב בפעילות משותפת לאיתור המוצרים ובדיקת תקינותם.

במסגרת זו נערכו ביקורים בבתי עסק ונערך בירור מול היבואנים במטרה לקבל מסמכים המעידים על אישור המעבדה לרכב במכון התקנים, או לחלופין אישורים על התאמה לתקינה זרה כגון האסדרה האירופאית או האמריקאית.

בסיומו של הבירור התברר כי היבואנים אינם מחזיקים במסמכים הנדרשים המעידים על בטיחות המוצר ככיסא לרכב, ולכן הוחלט לצאת בהודעת אזהרה גורפת לציבור הצרכנים. למען השמירה על בטיחותם של התינוקות והפעוטות, כל מי שרכש את המוצרים הללו מתבקש להפסיק את השימוש בהם ככיסא בטיחות ברכב באופן מידי.

משרד הכלכלה מדגיש כי הציבור מתבקש לגלות ערנות ולהודיע על כל מקרה שבו המוצר עדיין מוצג או נמכר ככיסא בטיחות, וזאת באמצעות מערכת פניות הציבור של המשרד, כדי שניתן יהיה להמשיך באכיפה ולמנוע סיכון נוסף.
  • וואו!
Reactions: TRE1 //
0 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה