כללי ב- blend באילוס'

• הוסף לסימניות
איך אני יוצרת באילוס' cs3 בלנד שיצור לי קשת צבעים ?

• הוסף לסימניות
התכוונת למשהוא כזה ?
צפה בקובץ המצורף 62704

אם כן ... נראה לי שזה אותו הדבר כמו ב cs4
את יוצרת שני קוים בצבעים שונים ובוחרת אותם .
ולאחר מכן תחת Mike/Bland/Object
ואז את יכולה לשחק אם ה Options .
ולהחליט כמה קווים יהיו בין שני הקווים .

קבצים מצורפים

• סרט אדום.jpg
    KB 520.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
באילוס, אפשר לעשות מעבר בין יותר משני אובייקטים. בכל מקום בו את רוצה גוון חדש, תני אובייקט חדש בצבע שונה.

באופציה ששמיל הציע, את יכולה לשלוט על אופי הבלנד - מס' אובייקטים, מרחק בין אובייקטים, מעבר 'חלק'.

• הוסף לסימניות
אני רוצה ליצור בין האדום לצהוב קשת הפוכה בגלגל הצבעים, שיעבור גם דרך ירוק וכחול
או איך ליצור ספריית צבעים של קשת צבעים במרחקים שווים זה זה.כשיש לי שליטה על מספר העצירות באמצע.

• הוסף לסימניות
לזה הכוונה???

שימי לב, יש ארבע עיגולים (מודגשים בשחור), ביניהם עשיתי את הבלנד.

קבצים מצורפים

• blend.png
    KB 17 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
כן, הבנתי, אבל אני רוצה שכל המרחקים יהיו שווים ולא החלטה שרירותית שלי על צבע באמצע.
(בקורל בכל אופן יש אופציה כזו.)

• הוסף לסימניות
טוב, הגזמתי פה....

את יכולה לסדר את העיגולים בצורה מסודרת בחלון הalign גם לפני פקודת הבלנד וגם אחר כך (בבחירה של אובייקט - אובייקט ע"י החץ הלבן, או דרך השכבות), ולתת להם צבעים לי בחירה.

• הוסף לסימניות
עדין לא הבנת אותי, אני רוצה קשת צבעים מדוייקת כעין תזוזה אחידה בציר הגוון בפוטושופ בעצירות של 20 פעמים למשל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה