גֶשֶמֵרַגֵש!! ושאלות...

• הוסף לסימניות
משהו יודע היכן ניתן לקנות נילון מגן לפאה, וכן נילון (עם גומי) למגבעת?

תודה...

• הוסף לסימניות
באיזה עיר?

• הוסף לסימניות
מילה,
נילון לפאה.
יש בלנדא אצל חוט ואיכות אני חושבת שככה קוראים לה.(ממה שאני מבינה זה לידך)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;891068:
מילה,
נילון לפאה.
יש בלנדא אצל חוט ואיכות אני חושבת שככה קוראים לה.(ממה שאני מבינה זה לידך)

לא ממש לידי אבל בהישג ידי...
בחורף שעבר אמרו שיש לה והיא טענה שלא. מקווה שהשנה אכן יש.

נילון למגבעת גם יש?

• הוסף לסימניות
נילון לפאה - אני קניתי בחורף שעבר בחנות הפי שופ בר' עקיבא.

• הוסף לסימניות
עשיתי סיבוב בכל העיר ביום חמישי, ומה שמצאתי זה רק נילון פשוט, שלא מגן על הפוני בכלל, שנה שעברה נרטבתי לגמרי עם כזה נילון. אם תרצי כזה, יש אותו הכי זול בחוט ומחט, (10 ש"ח)
בהפי שופ ובהפאה יותר יקר.(סתם, לא ראיתי הבדל גדול באיכות)
אם מישהי נתקלת בנילון היקר יותר (25 ש"ח) שעשוי מ-3 חתיכות, נשמח אם תעדכן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י free;891085:
עשיתי סיבוב בכל העיר ביום חמישי, ומה שמצאתי זה רק נילון פשוט, שלא מגן על הפוני בכלל, שנה שעברה נרטבתי לגמרי עם כזה נילון. אם תרצי כזה, יש אותו הכי זול בחוט ומחט, (10 ש"ח)
בהפי שופ ובהפאה יותר יקר.(סתם, לא ראיתי הבדל גדול באיכות)
אם מישהי נתקלת בנילון היקר יותר (25 ש"ח) שעשוי מ-3 חתיכות, נשמח אם תעדכן.

רגע רגע, תודה על הפירוט!
אני מתכוונת לניילון המשולש שכן מגן על כל צדדי הפאה (יש לו כמין מצחיה קטנה מקדימה). כיצד נראה הנילון ב-10 ש"ח?

ולמגבעת איש לא יודע? ראיתי היום נילון לכובע סמט חסידי, ואין הבדל גדול בצורה ובגודל הדרוש לכיסוי מגבעת. אשמח אם יש למשהו שמץ...

• הוסף לסימניות
יש לי שמץ כי עצבתי להם את האריזה.
יד להם גם לסמט וגם לכובע עם קנייטש והכל בכמה מידות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפה_פה;891128:
יש לי שמץ כי עצבתי להם את האריזה.
יד להם גם לסמט וגם לכובע עם קנייטש והכל בכמה מידות

תודה, העלינו את השאלה ואת התשובה ביחד...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה