גאולה קרובה

• הוסף לסימניות
".... לראות את הטוב בכל יצור חי, אלוקי אני אוהב אותך ותודה על הכל"
(מתוך המכתב של החייל)
מילים של יהודי לאביו בשמים !

• הוסף לסימניות
מדהים!
אבל תזהר שלא יבוא אליך בתביעות שחפרת לו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;783209:
מדהים!
אבל תזהר שלא יבוא אליך בתביעות שחפרת לו...
1. לא מזהים אותו
2. רשות הרבים
3. תודה על ההערה
4. הוא יראה את הטוב שבזה :) ויש טוב !

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לשקול אם יש כאן חדירה לרשות הפרט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;783223:
1. לא מזהים אותו
2. רשות הרבים
3. תודה על ההערה
4. הוא יראה את הטוב שבזה :) ויש טוב !

לא אמרתי שאין טוב בתמונה זה תמונה פצצה אבל לך תדע אם הוא לא יקום יום אחד על צד שמאל צריך לקחת בחשבון...
חבל שלא הראת לו את זה במקום ואמרת לו "יפה הצלחתי לתפוס אותך תראה לא מזהים אותך אני מכניס לתיק עבודות אוקי"?
לדעתי הוא היה מסכים במקום אבל ברגע שלא שאלת בעיה!

• הוסף לסימניות
תמונה מרגשת מאוד.
חדירה מוחלטת לתחום הפרט! אני חושבת שיש לשקול להסיר אותה...

• הוסף לסימניות
היה כדאי לשאול אבל ממה שהבנתי במבוגר אין בעיה, גם נראה שהוא די קולט שמצלמים אותו זה לא צילום מקילומטר.
כשאח שלי (לא דתי עדיין) היה בצבא לפני כמה שנים הוא צולם מדליק חנוכיה ויום למחרת התמונה היתה בעמוד הראשון של ידיעות ואחר-כך הסתובבה לה בעוד המון מקומות ולא שאלו אותו, הוא ידע שמצלמים אותו אבל לא ידע למי ומה. אבל זו היתה תמונה עם קידוש ה' גדול שהציגה את אחי בצורה חיובית מאוד וזה לא הפריע, אדרבה התלהבו מזה במשפחה.
עוד משהו : חיילים מצולמים במצבים הרבה פחות מחמיאים בימינו

• הוסף לסימניות
יש הבדל בין לצלם פוזה מסוימת שאדם נמצא בה (וברור לו שכלל הציבור אינו עיוור),
לבין לצלם מכתב אישי של בנ"א!
לא נראה לי שהוא אחז שמצלמים את תוכן הדף שלו,
או העלה על דעתו שאי מי יעלה על דעתו לעשות דבר כזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chavi9;783236:
תמונה מרגשת מאוד.
חדירה מוחלטת לתחום הפרט! אני חושבת שיש לשקול להסיר אותה...
פרט שאין לאף אחד מושג מי הוא !
ברשות הרבים אין איסור לצלם ולפרסם תמונה של כל אדם, בתנאי שהיא אינה מבישה, וזאת אינה עונה על ההגדרה "בושה", נראה לי שההפך !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;783243:
יש הבדל בין לצלם פוזה מסוימת שאדם נמצא בה (וברור לו שכלל הציבור אינו עיוור),
לבין לצלם מכתב אישי של בנ"א!
לא נראה לי שהוא אחז שמצלמים את תוכן הדף שלו,
או העלה על דעתו שאי מי יעלה על דעתו לעשות דבר כזה.
הדף היה בפוזה .... למרות שברור לו שכלל הציבור אינו עיוור

• הוסף לסימניות
חשבתי על רעיון: דווקא לטשטש טיפה את תוכן הדף באופן שזה לא יהרוס אם אין כבר דרך לשאול רשות. אולי חשיפת התוכן באמת לא ראויה כל כך אבל עצם הנושא, חייל כותב פתק בכותל, זה לא משהו שאמורה להיות אתו בעיה. מה גם שלא רואים את הפנים שלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי עיצוב;783265:
חשבתי על רעיון: דווקא לטשטש טיפה את תוכן הדף באופן שזה לא יהרוס אם אין כבר דרך לשאול רשות. אולי חשיפת התוכן באמת לא ראויה כל כך אבל עצם הנושא, חייל כותב פתק בכותל, זה לא משהו שאמורה להיות אתו בעיה. מה גם שלא רואים את הפנים שלו.
התוכן זה עצם הנושא ! :)
סתם חייל עם פתק בכותל זה .... רגיל ... ב"ה

• הוסף לסימניות
זכור לי שבית משפט דן בנושא הפתקאות, והוחלט שזה צנעת הפרט.
לשוכחים זה היה בהקשר לאובמה.

• הוסף לסימניות
מכתב של אדם לקב"ה לא נכלל ב'חרם דרבינו גרשום'? יש מישהו שיודע?

• הוסף לסימניות
איזה מרגש!
מי כעמך ישראל!

אבל... קצת התביישתי לקרוא מכתב שמיועד לקב"ה...

• הוסף לסימניות
שימו לב...

הוא מרגיש כזה קרוב, שאפי' לא הקפיד שהדף יהיה נקי ונאה, (כששולחים פתק לאדם זר מקפידים מאוד שהדף יהיה מסודר ומכובד) ובכן הוא אפי' ניסה את העט שלו עם זה עובד על אותו פתק... :cool:

קרוב ה' לכל קוראיו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה