Website גאים להגיש - האתר הרשמי של ישיבת מיר!

• הוסף לסימניות
כולל ביתר ממוקם במודיעין עילית?

• הוסף לסימניות
האתר יפהפה מאוד.
עיצוב מדליק ונעים לעין. מושקע במיוחד!!

מילה גם על התוכן הכתוב. ממש ממש ברמה גבוהה ומיוחדת.
אשמח אם תוכלו לכתוב מי היוצרים המוכשרים.

(כדאי לתקן את העמוד הזה: https://themir.org.il/בנייני-הישיבה/#place-1767 הכותרת מכילה עמוד עם תוכן של 'מיר ברכפלד' בכלל. מן הסתם טעות בהעתקת התוכן.)

• הוסף לסימניות
קשה להרחיב במילים על האתר ומה שהוא צובר בתוכו,
על המספרים האדירים של לומדי התורה - לא משהו שניתן לתאר.
מוזמנים לחוויה היסטורית מרגשת!

על UX UI התכנון והעיצוב המוקפד מי אם לא נעמי גלבך @נעמי.
עבודות הווידאו סטודיו סוויצ׳
ואנחנו על הפיתוח.

צפה בקובץ המצורף 1150190
יפיפה!

באמת נגמרו לי המילים.

עוד צריכה לחקור אותו..

הערה קטנה, מומלץ לבדוק שבקידום שיכתבו ישיבת מיר.
זה יעלה כאופציה הראשונה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הפידבק, ממש טוב לקרוא את התגובות כאן (:

כמעצבת שנצרכת שהעבודה שלה תצא לאור דרך מפתחים, זאת החוויה הכי טובה שהיתה לי אי פעם.

סיון לקחה את העיצוב, לא התלוננה על הקושי שבפיתוח (זה לא אתר קל לפתח כמו שאתם רואים)
ולא רק שהכי דייקה בעולם, אלא גם הביאה מעצמה תוספות ברמת האנימציה וההתנהגות, כמו הספר בטעינה של האתר, ועוד מלא כאלה נחמדים שעושים לנו שמח בלב :)

מעבר לזה להוציא אתר כזה יש המון עבודת ניהול מול כותבי תוכן, עורכים, מתכנתים, ואת כל הניהול המאתגר הזה סיון עשתה במקצועיות יוצאת דופן!

אז שתדעו ש @סיון היא לא רק מנהלת את הפורום הזה ועושה תחרויות מגניבות, כן?

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הפידבק, ממש טוב לקרוא את התגובות כאן (:
כמעצבת שנצרכת שהעבודה שלה תצא לאור דרך מפתחים, זאת החוויה הכי טובה שהיתה לי אי פעם.
סיון לקחה את העיצוב, לא התלוננה על הקושי שבפיתוח (זה לא אתר קל לפתח כמו שאתם רואים)
ולא רק שהכי דייקה בעולם, אלא גם הביאה מעצמה תוספות ברמת האנימציה וההתנהגות, כמו הספר בטעינה של האתר, ועוד מלא כאלה נחמדים שעושים לנו שמח בלב :)
מעבר לזה להוציא אתר כזה יש המון עבודת ניהול מול כותבי תוכן, עורכים, מתכנתים, ואת כל הניהול המאתגר הזה סיון עשתה במקצועיות יוצאת דופן!
אז שתדעו ש @סיון היא לא רק מנהלת את הפורום הזה
ועושה תחרויות מגניבות, כן?

רוצה להצטרף?

;););)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
(כדאי לתקן את העמוד הזה: https://themir.org.il/בנייני-הישיבה/#place-1767 הכותרת מכילה עמוד עם תוכן של 'מיר ברכפלד' בכלל. מן הסתם טעות בהעתקת התוכן.)
וגם לתקן את העמודים של רבני הישיבה,
מופיע סרגל בצד עם מילים לא ברורות. כי מילות הכותרת (שם התואר) נדחסות במקום השם עצמו.

1656528835827.png

בעיה ידועה של תחום הרספונסיביות..
המעצבים והגרפיקאים משתמשים במסכים רחבים של 27 אינץ' לעומת פשוטי העם שבד"כ יושבים על 15 אינץ בנייד..
וכן המילה "חיבוריו" מופיעה בכל העמודים הללו, כנראה הוחלפה הכותרת הנכונה.

(ללקק את האצבעות עם האתר הזה, עברתי על כולו שוב ושוב. שאפו!)

• הוסף לסימניות
הערה קטנה, מומלץ לבדוק שבקידום שיכתבו ישיבת מיר.
אתר מדהים ומלא השראה. עבודה יפיפיה!

חוסר משמעותי בקידום, חבל עליו....
גם את האתר עצמו בתור תוצאה
וגם לתת במפות גוגל, בויקיפדיה וכו' - קישור לאתר

• הוסף לסימניות
אתר מדהים ומלא השראה. עבודה יפיפיה!

חוסר משמעותי בקידום, חבל עליו....
גם את האתר עצמו בתור תוצאה
וגם לתת במפות גוגל, בויקיפדיה וכו' - קישור לאתר
תודה!
בעיקרון האתר עוד לא הושק,
יש עליו עוד עבודה, הוצאנו אותו לאוויר בגלל הדינר הקרוב.
אז הוא בכוונה לא בהרבה מקומות עדיין.
אבל בפרוג, כן : )

• הוסף לסימניות
מדהים! מדהים ! מדהים!!

• הוסף לסימניות
וואו ייחודי ויפיהפה.

• הוסף לסימניות
האמת, לא זוכר פעם אחרונה שנכנסתי לאתר חדש וכשיצאתי ממנו אני שם לב שעברה לי חצי שעה שבה הייתי מרותק כל כולי.
כישרון מיוחד של כל העוסקים במלאכה!

מוזמנת להעלות מאמר מורחב - יותר מנשמח לתת את הבמה

• הוסף לסימניות
האמת, לא זוכר פעם אחרונה שנכנסתי לאתר חדש וכשיצאתי ממנו אני שם לב שעברה לי חצי שעה שבה הייתי מרותק כל כולי.
כישרון מיוחד של כל העוסקים במלאכה!

מוזמנת להעלות מאמר מורחב - יותר מנשמח לתת את הבמה
תודה רבה!
לכבוד גדול התגובה ממך,
מקבלת בתודה את ההזדמנות, נסיים עם האתר לגמרי ונשמח לעלות כמאמר, תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה