גבוי בדיסק מקומי

• הוסף לסימניות
בהגדרות גיבוי מוגדר לי גיבוי בדיסק מקומי
מה שקורה זה שהוא כבר ממש מפוצץ (רק מהגיבוי) ועל כונן חיצוני אני ממש לא סומכת (מאחר ונדפק לי אחד) מה לעשות? יש פתרון אחר?

• הוסף לסימניות
גיבוי בדיסק מקומי, אם אני מבין את כוונתך נכון זה לגבות במחשב עצמו.
זה הגיבוי הכי פחות בטוח, כיוון שמהות הגיבוי הוא ביטחון למקרה שהכונן המקומי ניזוק, וכאן את מגבה על הכונן המקומי עצמו שחשוף לנזקים פיזיים ותוכנתיים, פשוט צריך לרכוש דיסק קשיח אמין, ואם גיבוי בענן שייך אז לגבות גם בענן.

• הוסף לסימניות
הדיסק עצמו הוא אותו דיסק בין בחיצוני ובין בפנימי.

• הוסף לסימניות
שזה אומר? שישנה אפשרות לעשות גיבוי בכונן פנימי?

• הוסף לסימניות
ישנה אפשרות אבל רמת הסיכון היא הגבוהה ביותר שיש, יותר מאשר דיסק קשיח חיצוני יתקלקל.

• הוסף לסימניות
תוסיפו דיסק פנימי נוסף שישמש לגיבוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י .D.H.K;2123686:
תוסיפו דיסק פנימי נוסף שישמש לגיבוי

ושוב חזרנו לחשיפה לוירוסים ולשאר מרעין בישין.
לא ממליץ

• הוסף לסימניות
זה הענין, שיש לי בנוסף לכונן עוד כונן פנימי לכן שאלתי.
יש גרסת ענן חינמית מומלצת?

• הוסף לסימניות
מה הנפח של המידע שאת צריכה לגבות ?

• הוסף לסימניות
בינתיים לא הרבה כ"כ, מה שממש חשוב לי זה בערך 80 ג'יגה.

• הוסף לסימניות
במושגים של ענן זה הרבה, אם את רוצה גיבוי אמין שלא יעלם לך יום אחד, ותקשורת אמינה ומהירה מול הענן, לא הייתי ממליץ על חינמי

• הוסף לסימניות
בתור גיבוי (גיבוי הכוונה שיש את כל החומר במקום נוסף!!), ניץן להשתמש באתר mega, הם נותנים הכי הרבה ביחס לאמינות. 50GB! חינם.
יש להם תוכנה למחשב, ו- הכל בעברית.
ניתן לפתוח שתי חשבונות ולהעלות את ה-80GB.

• הוסף לסימניות
רעיון טוב! תודה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה